Лайм

MamaRika, яка переживає кризу у шлюбі з чоловіком, розповіла про їхні сварки через ревнощі

Зірка сцени розсекретила нові подробиці

MamaRika (Анастасія Кочетова), яка зізналася, що переживає кризу у шлюбі з чоловіком через непорозуміння, назвала ще одну причину їхніх конфліктів. Співачка розповіла, що останнім часом Сергій Середа почав її ревнувати, і через це їхні стосунки ускладнилися ще більше.

Подробицями особистого виконавиця поділилася в подкасті "Чат дівчат". Зокрема, вона зазначила, що останні півроку почала приділяти собі більше уваги та проводити час із друзями поза домом. У цій ситуації її чоловік може влаштувати сцену ревнощів.

Читайте також: MamaRika відповіла, чи живе разом зі своїм чоловіком під час кризи у шлюбі.

MamaRika і її чоловік Сергій СередаФото: instagram.com/serega_sereda

"У нього є ревнощі. Ще це додає масла до вогню. Я трішечки змінила прошивку, я зараз вперше за два з половиною роки згадала, хто я є. У мене відновилася сексуальна енергія. Останні пів року я собою активно займаюся. Десь є якісь ревнощі: "А що ти? Де ти? А чого ти?". Якогось простору особистого хочеться, а у нас зараз ще й в цьому проблеми. Я десь можу зависнути, а він: "А де ти?" – сказала артистка.

MamaRika говорить, що раніше у їхньому шлюбі не було місця ревнощам, адже вони довіряли один одному. Проте з роками особисті кордони стали не такими явними, якими були колись:

"У нас це почуття раніше не існувало в наших стосунках. Ми настільки довіряли, що не було навіть місця ревнощам. Тепер, коли я знову відновила себе, я знов віднайшла себе і даю собі можливість бути тою Настею, якою я була до дитини, він забув, що я такою можу бути".

Читайте на тему: Чоловік MamaRika романтично привітав співачку з днем народження на тлі заяв про кризу у шлюбі.

пара пішла під вінець у 2020-му, а влітку 2021-го стала батьками. Фото: instagram.com/serega_sereda

Нагадаємо, знаменитість розповіла про складний період у стосунках з чоловіком не так давно, і презентувала пісню "Хтось іде" про непрості часи у стосунках двох. Анастасія говорила, що вони намагаються налагодити ситуацію та врятувати їхній союз.

Пара узаконила свої стосунки у 2020 році після тривалих зустрічань. Влітку 2021-го року вони стали батьками: у закоханих народився син Давід, якому в серпні виповниться вже три роки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці