Лайм

MamaRika відповіла, чи живе разом зі своїм чоловіком під час кризи у шлюбі

Зіркова пара виховує 2-річного сина Давида

Співачка MamaRika і комедійний актор Сергій Середа переживають кризу у сімейних стосунках. Раніше виконавиця заявляла, що знаходиться на межі розлучення з чоловіком, і фанати пари серйозно стурбовані майбутнім їхнього шлюбу.

Артистка зізналася, що вони з чоловіком щодня отримують повідомлення на кшталт, чи живуть вони разом, чи розійшлися. Відповіді на ці запитання співачка дала у відвертому дописі в Instagram.

Читайте також: Санта Дімопулос прокоментувала чутки про особисте життя після розлучення з бізнесменом Кучеренком.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Як ви? Розійшлися? Живете разом? Останні дні в нас із Сєргєічем обривається дірект від цих запитань, - написала MamaRika. - Ми чесні з вами до кінця, і не хочемо грати на емоціях інших. Кажемо як є, ми живемо разом, в нас син. Це було б дуже егоїстично зараз взвалити все на нього, ми йому потрібні".

Співачка додала, що вони з чоловіком роблять все для того, аби вийти з цієї кризи та врятувати шлюб: ведуть постійні діалоги, працюють із психологом, намагаються чути один одного.

"Так, для того щоб відновити, або хоча б спробувати повернутися до того що було потрібен час, тому просто дайте нам його…", - звернулася вона до шанувальників.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Раніше MamaRika розповідала, що вони Сергієм Середою вперше за 9 років спільного життя мають кризу такого масштабу. Вперше про проблеми у сім'ї вони з чоловіком відкрито поговорили під час недавнього відпочинку у Буковелі. Ця поїздка допомогла молодим батькам зрозуміти, що їхній шлюб руйнується.

"Вперше за чотири роки ми побули вдвох і цей момент нас повністю розкрив. Знаєте, от коли ви ховаєтеся за побутом, щоб не обговорювати важливе, а коли ви залишаєтеся вдвох вам нічого сказати. Воно вже так наболіло, так важко, - поділилася вона. - Це був жах, а не поїздка. Це був катарсис, чистка, емоційна екзекуція, але вона була потрібна. Я тішуся, що так сталося, бо це витягнуло з нас справжні болі, розмови, які мали статися. Ми усвідомили, що у нас дійсно великі проблеми і ми хочемо з цим щось робити".

Фото: instagram.com/mamarika_official

Раніше MamaRika розповідала про сварки з чоловіком, коли вони жили на відстані.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня