Лайм

Про українців не згадує: Ані Лорак поспівчувала росіянам через теракт у "Крокусі"

19 квітня запроданка мала виступити у цьому ТЦ

Ані Лорак, яка подала документи на отримання російського громадянства, висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". Нагадаємо, у ТЦ, розташованому у підмосковному Красногорську, сталася стрілянина, внаслідок якої загинуло більше 100 людей.

Українка прокоментувала цю подію та у соцмережах висловила слова співчуття громадянам країни-агресорки, і це у той час, як про війну у рідній країні вона продовжує мовчати. У відповідному дописі в Instagram артистка повідомила, що у "Крокусі" мав відбутися її концерт, проте після теракту виступ перенесуть на інший майданчик та на іншу дату.

Читайте також: Українська співачка Санта Дімопулос заявила, що співчуває росіянам через теракт у "Крокус Сіті Хол".

Ані Лорак Фото: instagram.com/anilorak

"Мої дорогі. Немає слів, щоб описати почуття від того, що відбулося у нашому улюбленому "Крокус Сіті Холі". Мої співчуття всім сім'ям, які зачепила ця трагедія. Якнайшвидшого одужання постраждалим, - зазначила Лорак у публікації. – Наш концерт, запланований на 19 квітня, буде перенесено. Найближчим часом організатори повідомлять нову дату і майданчик. Слідкуйте за анонсами. Бережіть себе і своїх близьких".

Лорак продовжує мовчати про звірства російських загарбників на Батьківщині. Після початку повномасштабної війни вона на якийсь час зникла із соцмереж, після чого знову повернулася та зробила вигляд, що ніякої російської агресії в Україні немає. Згодом у мережі почали з'являтися відео її виступів як у РФ, так і за її межами.

Коментуючи свою позицію, співачка називала себе "пташкою, яка дарує свою музику без кордонів". Окрім того виконавиця заявляла, що "не підтримує жодних форм насильства", додаючи, що "Україна завжди залишається у її серці":

"Я хочу чітко заявити, що не підтримую жодних форм насильства, і загибель людей внаслідок конфліктів розбиває мені серце. Тільки ті, хто знає моє минуле, можуть зрозуміти біль від втрати когось на війні. Я також хочу сказати, що я НІКОЛИ не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі".

Читайте на тему: Готувався завчасно? Співак-путініст Шаман випустив пісню і кліп про теракт у "Крокусі".

співачка мала виступити у "Крокусі", де 22 березня стався терактФото: instagram.com/anilorak

Нагадаємо, увечері 22 березня невідомі влаштували у ТЦ стрілянину, після якої сталася і пожежа. Внаслідок теракту загинули близько 140 людей і ще 200 отримали поранення. Відповідальність за скоєне взяла на себе ІДІЛ (угрупування "Ісламська держава Ірак"), але у країні-агресорці РФ кажуть, що бачать у тому, що сталося, нібито "український слід".

Українська влада вже відреагувала на подібні звинувачення та спростувала ці заяви, наголосивши, що наша країна не має жодного відношення до того, що відбулося. Тим часом у Москві заявляють, що після теракту бойовики нібито "тікали у бік України". Проте Олександр Лукашенко сказав, що вони "попрямували у бік російсько-білоруського кордону".

Західна преса, посилаючись на власні джерела, пише про те, що американська розвідка мала інформацію стосовно того, що ІДІЛ готує теракти і Кремль попередили про загрозу. Однак влада Москви на це не відреагувала. Натомість російські ЗМІ написали, що США оприлюднили "загальну інформацію".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ