Лайм

Нищили свого: акторка Леся Самаєва висловилася про колег, які хейтили Горбунова через серіал

Артистка прокоментувала скандал

Українська акторка Леся Самаєва висловилася про знаменитостей, які підтримали суспільний хейт у бік Юрія Горбунова, який потрапив у скандал через зйомки серіалу за державні кошти.

В інтерв'ю OBOZ.UA зірка "Скаженого весілля" заявила, що колеги актора і продюсера "накинулися" на нього і стали "забивати камінням", не розібравшись у ситуації.

Читайте також: Примітив і деградація: Коля Сєрга висловився про скандал із серіалом Горбунова.

Фото: instagram.com/lesia_samaieva

"Мені здається, що жахливо, коли люди можуть так люто накинутися. І скільки колег Юри, не розібравшись, підтримали це. Чомусь ніхто навіть не телефонував напряму і не запитував: а це дійсно так? Сценарій про Поворознюка? Не перевіривши фактів, не розібравшись, люди зграєю кинулися нищити свого", - сказала вона.

Самаєва також нагадала, що Горбунов був одним з небагатьох публічних людей, які ще задовго до початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну розмовляли українською і робили її популярною, в той час "коли всі навкруг щебетали московською мовою".

"Кажуть, будь-яка новина живе три дні і про неї забувають. Але той хейт, який лився на Горбунова, продовжувався і продовжувався. Кожен день думала: ну, коли вже це закінчиться? Ні, не переставали роздмухувати! Крім жаху і сорому, я тоді не відчувала нічого. І ще незахищеність. Бо коли ставиш себе на місце людини, яка опинилася в такому становищі, розумієш, яке це жахіття: вчора обожнювали, а сьогодні – забивають камінням", - зауважила акторка.

Фото: instagram.com/gorbunovyuriy

Нагадаємо, у липні 2023 року Юрій Горбунов та його студія "Прототип Продакшн" потрапили у скандал через державне фінансування комедійного серіалу "СМТ Інгулець". Українців обурило, що 33 млн. гривень підуть на зйомку 24 серій кінопродукту в період повномасштабної війни. Бурхлива суспільна реакція призвела до того, що вже за кілька днів продюсер відмовився від держкоштів і заявив, що планує зняти його на приватні кошти.

Раніше на захист Юрія Горбунова стала українська актриса та телеведуча Даша Трегубова.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита