Лайм

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Донати продовжували надходити навіть після закінчення ефіру

Надя Дорофєєва спільно з блогером Мішею Лебігою, який відомим масштабними зборами, за півтори години зібрали більше 6 млн грн. Вони влаштували стрім з благодійною метою і повідомили, що зібрані кошти розподілять між "Азовом" та постраждалими під час удару по Чернігову 17 квітня.

Результати стріму виконавиця повідомила на своїй сторінці в Instagram. Також під час цього прямого ефіру артистка та блогер презентували спільну пісню під назвою "А я все плакала" і кліп до неї. У публікації зірка розповіла, що в онлайні разом з ними було більше 50 тисяч людей - таку кількість вона порівняла із цілим стадіоном.

Читайте також: Маленька українка зворушила мережу виконаням пісні з "Крижаного серця" в польському аеропорту: відео.

Надя Дорофєєва і Міша ЛебігаФото: instagram

"6 млн грн за півтори години !!! Ми зібрали вчора на благодійному стрімі. А ще з нами в онлайні були 57 тисяч людей – це ж цілий стадіон, уявіть! Пишаємося вами та дякуємо всім!" - йдеться у публікації співачки.

Стрім, як відомо, розпочався минулого вечора о 23:00 і тривав менше двох годин. "Вперше в Україні презентація треку буде на Twitch. Будем багато говорити. Будем слухати пісню. Будем тизерити кліп. Будем збирати для Азову на FPV", - коментували раніше виконавці ідею масштабного збору та прем'єру треку.

Спершу зірки планували зібрати кошти Азову на FPV, як зазначається вище, однак після ракетного удару по Чернігову гроші вирішили порівну розділити між "Азовом" та постраждалими українського міста. Донати продовжували надходити на банку навіть після закінчення ефіру.

"Міша та Надя кинули по 100к кожен. А ще кажуть, що ці двоє встановили рекорд на укр твічі - понад 50к глядачів у прямому ефірі. Було весело і з сенсами (і з матюками). Лірично-іронічний фіт вже розриває платформи, і сьогодні ще буде кліп, - коментує масштабний збір та вихід треку Telegram-канал "Культурна Прачечна". - Трек писали гуртом - Надя, Міші (Лебіга та Кацурін) та Іван Клименко. Вийшло файно".

Читайте на тему: Вибори Лебіговича: стример Лебіга зібрав для ЗСУ рекордні 19 млн. грн завдяки жарту.

результати після закінчення ефіруФото: instagram

Ідея записати спільний трек для Дорофеєвої та Лебіги була доволі несподіваною. У минулому вони разом завітали на новорічний випуск шоу Жені Яновича "20:23", де один із гостей поцікавився у них , и могли б вони записати спільну пісню. Як можна зрозуміти, така ідея зацікавила обох і через кілька місяців вони випустили музичну роботу.

"Я десь наприкінці січня повернулась до цієї ідеї та почала думати, якою може бути ця пісня. Коли запитала Мішу, чи робимо, він дуже здивувався, що це був не жарт. Пісню ми писали нашим основним авторським складом. А Міша дописав свою частину вже на студії – це його імпровізація. Взагалі, все дуже легко сталося. Буває, коли пісня миттєво з'являється, на відчуттях. Ця пісня – саме така, є в неї якась магія", - коментувала прем'єру Дорофєєва.

Окрім того, виходом свіжої композиції блогер та артистка хотіли вкотре нагадати українцям, що не час влаштовувати чвари між собою, оскільки це немає жодного сенсу.

"Коли я прийшов на студію, Надя запитала: "Про що ти хочеш сказати? Що тебе турбує?". Я сказав, що трошки втомився від того, що люди ср*ться між собою через якісь дрібниці. Хвилинку подумав і наговорив в мікрофон цей текст, з першого дубля", - говорив Михайло.

Кліп на пісню знімав режисер Леонід Колосовський, і робота вийшла у стилі 80-х. У відео можна побачити чимало прихованих символів: героїня Дорофєєвої і заплаканими очима ховає свій сум і журбу за букетом червоних троянд, тоді як персонаж Міші намагається достукатися до людських сердець за допомогою щирого стендапу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації