Лайм

Соня Морозюк вирішила заробити грошей на тлі скандалу з Гринкевичем: що вона продає

Дівчина придумала, як монетизувати ситуацію, в якій опинилася

Соня Морозюк після скандалу з Гринкевичами вирішила повернутися до творчості. Так, вона в соцмережах повідомила про відновлення продажу своїх картин, а також презентувала мерч із написами, що відсилають до гучної справи.

У Instagram колишня наречена Романа Гринкевича оголосила про продаж нових робіт, яких у її арсеналі наразі виявилося більше 30. Всі вони датовані 2022 і 2023 роками. Вартість полотен вона оцінює в різному діапазоні: від 600 доларів до майже 5 з половиною тисяч доларів. Наприклад, картину із написом "Прошу вибачення" можна купити за 3100 доларів.

Читайте також: На наше кохання не вплинуло затримання: Морозюк прокоментувала розрив заручин з Гринкевичем.

картини МорозюкФото: instagram.com

Також у своїй творчості Морозюк продемонструвала відсилки до інтерв'ю з Гордоном. Вона створила мерч із фразами "Не даю без декларації", "Шукаю спонсора", "Як ви всі за*бали", "Маленька гнида", "Я свята людина" і т.д. Всі ці роботи можна побачити на сторінці художниці в Instagram.

мерч МорозюкФото: instagram.com

Що відомо про справу Гринкевичів та реакцію Соні Морозюк

Соня Морозюк - колишня наречена Романа Гринкевича, сина бізнесмена Ігоря Гринкевича. Останньому, як відомо, минулого року повідомили про дві підозри: перша стосовно епізоду, коли він хотів дати хабар одному з керівників ДБР у розмірі 500 тис доларів. Тоді суд відправив його під арешт з можливістю застави в сумі понад 420 мільйонів гривень.

Друга підозра - створення злочинної організації для протиправного заволодіння бюджетними коштами. За даними слідства, підприємець уклав договори з Міноборони на постачання неякісного військового одягу. Правоохоронці оцінили, що це завдало бюджету країни збитків майже на мільярд гривень, і за це чоловіку може загрожувати до 12 років в'язниці.

Гринкевич був одним із найбільших постачальників Міноборони. Правоохоронці повідомляли, що підконтрольні йому компанії, які постачали одяг ЗСУ, займалися раніше будівництвом і не мали ні виробничих, ні складських потужностей для виготовлення та зберігання речей для Міноборони. Останній контракт із Ігорем Гринкевичем Міноборони України розірвало у січні. Син бізнесмена Роман формально володіє однією фірмою, яка мала підписані угоди з Міноборони.

Читайте на тему: Вона митець: художниця Гапчинська стала на захист Соні Морозюк на тлі корупційного скандалу.

Морозюк збиралася вийти заміж за Гринкевича-молодшогоФото: instagram.com

Що ж стосується Морозюк, то вона після оприлюднення гучного скандалу скасувала заручини з Романом Гринкевичем та передала під заставу за угодою позики свої дві квартири, а також галерею у столиці. Також дівчина поспішила запевнити, що до її майна ні Роман, ні його батько не мають ніякого відношення.

Художниця позичила 6 млн 700 тис грн у своєї мами Ліліани Семенюти. За допомогою цієї позики Морозюк наклала обтяження на всі свої три об'єкти нерухомості і наразі вони значаться у реєстрі як договір іпотеки. Згідно з законом, майно, яке знаходиться в іпотеці, не може бути арештоване, поки Морозюк повністю не поверне борг.

Тим не менше, у інтерв'ю Гордону Соня заявляла, що наразі все її майно, яке зареєстроване в декларації, є арештованим. Вона говорила, що не згодна з рішенням суду та буде подавати апеляційну скаргу. Дівчина підкреслила, що готова надати всю необхідну інформацію, щоб спростувати звинувачення чи підозри щодо себе.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня