Лайм

На концерті Пивоварова вперше заспівала наживо загадкова співачка Klavdia Petrivna

Артистка-анонім продовжує приховувати свою особистість

19 квітня у Києві відбувся великий благодійний концерт Артема Пивоварова, на якому несподівано з'явилася загадкова співачка Klavdia Petrivna. Артистка, яка продовжує випускати пісні в режимі інкогніто, вперше заспівала наживо.

Як пише ТСН, виконавиця хітів "Знайди мене" та "Я тобі брехала", виступила у дуеті з Артемом Пивоваровим. Вони виконали спільний трек, який стане доступним на музичних платформах 25 квітня.

Читайте також: 6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова.

Фото: ТСН

Klavdia Petrivna вийшла на сцену в червоній накидці, яка закриває все тіло співачки, і азіатському капелюсі, який повністю приховував її обличчя. І хоча у мережі говорили, що під псевдонімом виконавиці ховається Маша Кондратенко, зірка TikTok продовжує зберігати загадковість.

Нагадаємо, у лютому 2024 року Klavdia Petrivna була відзначена музичною премією видання "Лірум" у категорії "Дебют року". Тоді на сцену за нагородою піднялася Маша Кондратенко у чорному капелюсі, частиною образу Клавдії Петрівни. На обкладинці її першого міні-альбому зображений малюнок дівчини саме з цим аксесуаром.

Фото: instagram.com/klavdia_petrivna

Авторка пісні "Ванька-встанька" не підтвердила, що саме вона є анонімною співачкою, а натомість додала ще більше інтриги: "Стежте за новинами, скоро побачимося".

Виконавиця Klavdia Petrivna з'явилася у 2023 році. Її пісні почали розривати ТікТок, а згодом й всі стрімінгові платформи. А під час Третього саміту перших леді та джентльменів її процитувала сама Олена Зеленська. Перша леді згадала рядок з пісні співачки "Я щаслива": "Лікарі кажуть, що це депресія, мама каже, що я лінива".

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення МУЗВАР (@muzvar.ua)

Дізнайтесь також, де зараз співак-ветеран Михайло Панчишин, який виграв "Голос країни-2023" у команді Артема Пивоварова.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували