Лайм

Немає спілкування взагалі: Єфросиніна прокоментувала позицію молодшої сестри, яка обрала Росію

Зірка не приховує, що для неї це болісна тема

Ліза Ющенко - молодша сестра Маші Єфросиніної, і після початку повномасштабної російсько-української війни вона обрала для себе позицію мовчання та залишилася жити у країні-агресорці. Про таку поведінку рідної людини ведуча раніше вже висловлювалася, а цього разу зробила нову заяву про їхнє спілкування.

В інтерв'ю "Українській правді" Єфросиніна сказала, що тема стосунків з сестрою є для неї болісною і вона не прагне активно говорити про це, оскільки тоді "емоції та почуття перестануть бути її власними, а натомість стануть предметом обговорення для людей, до яких ці почуття не мають жодного відношення".

Читайте також: Не тільки дочка Сумської: у кого з зірок родичі живуть в Росії, мовчать або підтримують війну.

Маша Єфросиніна Фото: YouTube

"У нас немає наразі спілкування як у сестер взагалі", - наголосила Марія. Вона підкреслила, що не в силі нести відповідальність за дії інших людей, навіть якщо це її рідні люди.

"У мене лише одна відповідь на це: я ніяк не можу відповідати за дії інших людей, рідні вони мені чи ні. Я не можу нести цю відповідальність", - додала Єфросиніна.

Приблизно ж таку таку ж думку знаменитість висловлювала і в інтерв'ю Сергію Лиховиді в рамках програми "Розмова". Ще у лютому минулого року ведуча зазначала, що не підтримує спілкування з Лізою:

"Чому це питання так сильно істерично цікавить широкий загал, хоча все моє життя напоказ. І все, що я роблю, напоказ. Я бачу цю істерику в коментарях на будь-що, - говорила ведуча у 2023 році. - Я готова до цього питання, звичайно. Я ж не ідіотка, я ж знаю, що йду на інтерв'ю, і це питання врешті решт пролунає. Я скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою на сьогоднішній день зведено майже до нуля".

Читайте на тему: Що стало з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя у США.

Маша Єфросиніна і Ліза ЮщенкоФото: instagram.com/mashaefrosinina

Нагадаємо, Ліза Ющенко - ексдружина Андрія Ющенка, сина колишнього президента України Віктора Ющенка. З ним вона була у шлюбі в період з 2009 по 2012 рік. Від цих стосунків жінка має доньку Варвару. До Росії Ющенко перебралася у 2014 році: там вона вийшла заміж за російського бізнесмена, якого звати Сергій, та народила від нього сина.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували