Лайм

Що відомо про Лізу Ющенко - сестру Маші Єфросиніної, яка продовжує їздити в Москву

38-річна жінка вдруге вийшла заміж, виховує двох дітей

Ліза Ющенко - молодша сестра ведучої Маші Єфросініної, і після початку повномасштабної російсько-української війни вона не лише обрала для себе позицію мовчання, а і продовжує навідуватися до країни-агресорки. Що відомо про життя 38-річної жінки, чи згадує про рідну країну та чи спілкується із відомою родичкою - читайте далі на theLime.

Читайте на тему: Не тільки дочка Сумської: у кого з зірок родичі живуть в Росії, мовчать або підтримують війну.

Ліза Ющенко перебралася до РФ у 2014 роціФото: instagram.com/liza_u

Колишня невістка Віктора Ющенка не так давно вчергове засвітилася у Росії. Так, у Instagram вона похвалилася фотосесією, яка проводилася в московській фотостудії le.magenta. Українка показалася в компанії російських візажистів та стилістів, які допомагали їй у створенні образу для зйомки.

жінка засвітилася на зйомці у МосквіФото: instagram.com/liza_u

Однак Ющенко не воліє довго засиджуватися у країні-агресорці, оскільки за минулий рік побувала у різних країнах, в числі яких Париж, Дубай, Мальдіви, Барселона. Також вона відпочивала і на італійських курортах, про що свідчать фото у її блозі.

У серпні 2023 року року Єлизавету заскочили на вечірці в Монако разом із росіянами. З подругами вона відвідала виступ Валерія Меладзе, який продовжує підтримувати Росію та більше не висловлюється на тему війни в Україні.

Сестра Єфросиніної теж про війну в рідній країні практично не згадує. В червні минулого року, у свій день народження, вона здивувала заявою про те, що має лише одне бажання - "щоб закінчилося пекло і настав мир". Але вона не вважала за потрібне уточнити, що Росія – країна-агресор.

у червні минулого року Ющенко заявила, що мріє про "мир"Фото: instagram.com/liza_u

Напередодні цього, 24 лютого 2022 року, на сторінці жінки в Instagram з'явилася картинка у кольорах українського прапора та напис "Stop war in Ukraine". На цьому всі її намагання "висловити" позицію та стати на захист батьківщини закінчилися.

Читайте також: Олексій Суханов, Євген Сморигін та інші: хто з відомих людей отримав українське громадянство.

спершу жінка намагалася заявити про свою позиціюФото: instagram.com/liza_u

Зі своєю зірковою сестрою Ющенко майже не спілкується. Єфросиніна сама відверто про це говорила під час одного з інтерв'ю. Тоді ведуча уточнила, що саме це питання мало чи не найбільше цікавить широкий загал, тому вона вимушена на нього відповісти.

"Я готова до цього питання, звичайно. Я ж не ідіотка, я ж знаю, що йду на інтерв'ю, і це питання врешті решт пролунає. Я скажу чесно, як є. Наше спілкування з Лізою на сьогоднішній день зведено майже до нуля. Це важка тема", - коментувала ситуацію Марія.

Також Єфросиніна зауважувала, що вона не може нести відповідальність за вчинки сестри, а тому не розуміє хейту на свою адресу, пов’язаного із цим:

"Як я можу відповідати за вчинки іншої людини? Єдине, за що я можу відповідати, мабуть, за дії мого сина. Я навіть вже за вчинки моєї доньки не можу відповідати, бо їй 19 років, 20 буде. А як я можу нести відповідальність за дії жінки, якій 37 років, у якої своя сім'я, свої дві дитини? Ну, звісно, ні! Тому хейт із цього приводу – це теж до кінця не зовсім зрозуміла для мене річ".

Читайте на нашому сайті: Вважала її другом: Олеся Жураківська прокоментувала проросійську позицію актриси Ірини Горбачової.

Маша Єфросиніна і Ліза ЮщенкоФото: instagram.com/mashaefrosinina

На початку повномасштабної війни у мережі з'являлася інформація про те, що Ющенко нібито виїхала з Росії через вторгнення РФ в нашу країну. Однак ця інформація не підтвердилася, оскільки у соцмережах жінка почала демонструвати знімки, зроблені у московських салонах та фотостудіях. Зараз, як можна зрозуміти з її блогу, українка не сидить на одному місці, а продовжує мандрувати Європою, але регулярно при цьому навідується до Москви.

Також восени 2022 року стало відомо, що колишня невістка Ющенка разом з іншою українкою, дизайнеркою Ксенією Королевич, запустила бренд одягу. Але свою участь у цьому проекті вона не стала афішувати.

соцмережі Лізи ЮщенкоФото: instagram.com/liza_u

Що стосується особистого життя Лізи Ющенко, то у минулому вона була дружиною Андрія Ющенка, сина Віктора Ющенка. Їхній шлюб тривав з 2009 до 2012 року. У колишніх закоханих народилася дочка Варвара, яка нині живе з матір'ю.

Після розлучення з першим чоловіком, у 2014 році, коли Росія вторглася в Україну, сестра Єфросініної вийшла заміж вдруге: вона стала дружиною російського бізнесмена Сергія і переїхала до нього в Москву. Разом вони виховують сина.

Ющенко з сином і донькоюФото: instagram.com/liza_u

  • Також почитайте, куди зник Іван Дорн і що він говорить про Україну на третій рік повномасштабної війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита