RU  UA

Дізнатися

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Знаменитість озвучила свою думку з цього приводу

Українська співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації. Зокрема, у інтерв'ю виданню "Фокус" артистка зазначила, що на війні може статися що завгодно, проте сама вона морально до подібного кроку поки не готова.

Виконавиця, дитинство і юність якої пройшли в українському місті Бахмут, не приховує, що важко переживає сьогоднішні події. Вона не виключає можливості, що у разі необхідності може піти захищати рідну країну від ворогів.

Читайте також: Готова стати в стрій: відома радіоведуча заявила, що хоче вступити до лав ЗСУ.

Даша СувороваФото: instagram.com/dashasuvorovarock

"Я думаю, що кожен має робити те, що він вміє найкраще. Я сподіваюся, що зараз немає гострої потреби в жіночій мобілізації, але під час війни можливо все. Такого кроку я не виключаю, хоча ментально я поки що не готова до цього. Але час покаже", - сказала Даша.

Суворова їздить з концертами для наших військових, а також відвідує поранених у госпіталях. Вона говорить, що такі зустрічі є для неї доволі емоційними і надовго залишають слід у її пам'яті:

"Біль і спазми, як реакція на побачене, які досі залишилися в моєму тілі. На зустрічі з пораненими, колишніми полоненими з Оленівки, я просила свого батька мене супроводжувати. Оскільки він військовий, його підтримка була мені вкрай необхідна, він багато чого мені пояснював, коли я не могла знайти відповіді на ті речі, які мене турбували. Для мене, як для дівчини, цей досвід був дуже важким. Були моменти, коли я мала співати, але не могла, голос просто зникав від побаченого. Ось саме в ці моменти стиснення батьківської руки мені дуже допомагало, щоб виконати власну місію і підтримати хлопців піснею".

Говорячи про Бахмут, співачка зазначає, що "ніколи не забуде запах рідного міста", яке називає "найулюбленішим на Землі".

Читайте на тему: Річ саме в ефективності: лідер гурту "Скай" Олег Собчук озвучив своє ставлення до мобілізації.

співачка їздить з концертами до військових, відвідує поранених у госпіталях.Фото: instagram.com/dashasuvorovarock

Нагадаємо, у період повномасштабної війни Суворова живе і працює в Україні. В перші місяці вторгнення вона виїжджала до Франції і якийсь час мешкала у Парижі. В іншій країні артистка долучалася до демонстрації на підтримку Батьківщини, а згодом прийняла рішення повертатися додому.

Даша Суворова здобула популярність після російськомовної композиції "Поставит Басту", яка у минулому сподобалася слухачам та набрала чималу кількість прослуховувань. Цього року виконавиця презентувала україномовну пісню "Маки", у якій йдеться про біль від втрати близької людини.

  • Персональна відповідальність, яку повинні брати всі: нещодавно стало відомо, що блогер Тайлер Андерсон мобілізувався у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие