Лайм

На знак визнання державної служби: Чарльз III нагородив Кейт Міддлтон особливим королівським титулом

Інші представники родини також були відзначені новими званнями

Кейт Міддлтон, яка лікується від раку, отримала нагороду від короля Чарльза III. Він відзначив свою невістку Орденом Кавалерів Честі (Пошани) на знак визнання її державної служби.

Видання ENews пише, що, попри боротьбу з онкологією, роль принцеси Уельської у родині продовжує розширюватися та набувати ще більшого значення. Також дружина Вільяма тепер має новий титул - королівський представник Ордену Кавалерів Честі, і вона перша з сім'ї, хто удостоївся цього звання.

Читайте також: Усі моляться за найкращий результат: родичка Кейт Міддлтон висловилася про її лікування раку.

Кейт Міддлтон лікується від ракуФото: instagram.com/princeandprincessofwales

Відомо, що Орден Кавалерів Честі вручається за виняткові досягнення в літературі, музиці, науці, політиці, промисловості та релігії. Кейт відзначили в тому числі за її значний внесок у мистецтво, оскільки вона є патроном Королівського фотографічного товариства та Національної портретної галереї.

Орден був заснований у 1917 році королем Георгом V для визнання досягнень у різних галузях. Його у минулому отримували Пол Маккартні та письменниця Джоан Роулінг. Наразі відомо, що дану нагороду здобули всього 65 осіб.

Читайте на тему: Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство.

Принцеса Уельська і британський король Чарльз III мають теплі стосунки.Фото: Getty Images

Що ж стосується інших наданих королівських титулів, то королева Камілла отримала титул Великий магістр і перша або гранд-дама Великого хреста найвидатнішого ордена Британської імперії. А принц Вільям, головний спадкоємець британського престолу, отримав новий титул Великий магістр Найпочеснішого ордена Бата, який раніше належав королю Чарльзу.

Нагадаємо, після підтвердження у них онкологічних хвороб стосунки Міддлтон і короля Чарльза зміцнилися, про що розповідали королівські інсайдери. Вони підтримують один одного у період лікування. За словами експертів, Кетрін має стосунки з своїм свекром більше як з батьком, аніж як з монархом, і він дуже цінує їхні теплі взаємини. Принцеса Уельська проводить час із британським королем і часто йому телефонує, щоб поговорити та підняти настрій.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа