Лайм

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Актор показав архівне фото з рідною людиною

Український актор, режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв зворушливо вшанував пам'ять своєї матері, яка пішла з життя в окупованому Криму у липні 2021 року. 24 квітня 2024 року жінці могло виповнитись 86 років.

У день народження мами ведучий військово-патріотичного ток-шоу "Хоробрі серця" показав спільне фото із особистого архіву і тепло до неї звернувся. "Мамо, сьогодні твій День народження... Але, вже три роки я не можу тобі подзвонити, сказати "selym alleykum Anam.." Ти там, куди не можно дозвонитися... Сумую і люблю", - написав український актор кримськотатарського походження.

Читайте також: Не можу видалити номер: Андрій Бєдняков зворушливо звернувся до мами у другі роковини її смерті.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Також режисер показав фото з мамою українського актора Паші Лі, якого вбили російські окупанти на початку повномасштабної війни. Ахтем Сеітаблаєв та Марія Василівна Лі зустрілися біля стели загиблого зірки фільму "Смак свободи".

"Вчора зустрівся з мамою свого загиблого друга Павла Лі та згадуючи яким він був, стало тепло. Бережіть своїх матерів, друзі. І себе бережіть", - закликав режисер.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Нагадаємо, Паша Лі загинув 6 березня 2022 року в Ірпені, коли разом із іншими волонтерами їхав у цивільній машині. Автомобіль обстріляли, смерть українського актора стала одним із численних воєнних злочинів росіян. У червні того ж року Павла посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Стела Паші Лі знаходиться в Ірпені. Вона розташована на перетині вулиць Пушкінської та Університетської. Сам актор похований у Ворохті Івано-Франківської області, де живе його мати.

Фото: instagram.com/seitablaiev

Раіше Ахтем Сеітаблаєв розповів про спілкування з дітьми від колишніх дружин: син досі живе в Криму.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil