Лайм

Анастасія Приходько зневажливо висловилася про пісню представниць України на "Євробаченні-2024"

Знаменитість назвала свого фаворита

Анастасія Приходько розкритикувала конкурсну роботу представниць України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil. Так, у своїх соцмережах співачка заявила, що композиція "Teresa & Maria" її вразила не так сильно, як пісня фіналіста Нацвідбору Melovin "Dreamer".

У Instagram-stories виконавиця зізналася, що вболівала саме за цього артиста. На її думку, Костянтин Бочаров (справжнє ім'я співака) - європейський музикант, який і мав би представляти нашу країну на цьогорічному конкурсі.

Читайте також: Що зараз з гуртом Kalush Orchestra, який переміг на "Євробаченні-2022".

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry HeilФото: instagram.com/thejerryheil/instagram.com/alyona.alyona.official

"Яка Тереза! Він мав їхати на "Євробачення", я за нього вболівала. Він - 100% європейський виконавець, а не те ото. Браво, Melovin, крута робота!" - написала Приходько.

Нагадаємо, раніше конкурсну пісню alyona alyona і Jerry Heil критикували також за згадку матері Терези, заявляючи у численних коментарях під відео з композицією про те що, матір Тереза - неоднозначна особистість в історії.

У пісні звучать такі слова: "З нами мама Тереза й Діва Марія, босі, ніби по лезу, йшли по землі". Саме ці рядки призвели до неоднозначної реакції з боку слухачів. Артисток критикують за згадку в жінки, "святий" образ якої викликає різну реакцію. Раніше користувачі просили прибрати з треку це ім'я. Про це також заявляв і фаворит Приходько Melovin:

"Мені не подобається наратив матері Терези, бо це диявол у рясі. Вона була негативним персонажем. І я б не хотів, як громадянин України, щоб цей наратив звучав від імені всіх українців. Але пісня – гарна. І в мене вона є, я її слухаю".

Читайте на тему: На "Євробаченні-2024" оголосили нові правила голосування: що змінилося.

коментар ПриходькоФото: instagram

Тим часом Україна впала в рейтингу букмекерів та поступилася першим місцем у таблиці. Як змінилися шанси на перемогу представниць України на конкурсі та з чим це може бути пов’язано – читайте тут.

До слова, "Євробачення-2024" відбудеться у травні у шведському місті Мальме. Півфінали 68-го конкурсу проведуть 7 та 9 травня, а фінал - 11 травня. У цьогорічному шоу візьмуть участь представники 37 країн.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації