Лайм

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Монарх не втрачає надії подолати хворобу

Про онкологічне захворювання британського короля Букінгемський палац повідомив на початку лютого. Наразі ж з'явилася нова інформація стосовно стану його здоров'я, і вона не дуже втішна.

Так, друг монарха на умовах анонімності розповів, що члени королівської родини зберігають оптимізм та сподіваються на покращення ситуації, однак суверен почуває себе погано. Про це пише Daily Beast.

Читайте також: Опухлі пальці та проблеми з простатою: що відомо про здоров'я онкохворого короля Чарльза.

король Великої Британії Чарльз III лікується від раку. Фото: Getty Images

"Звісно, він налаштований подолати його (рак)... Усі зберігають оптимізм, але йому дуже погано. Гірше, ніж вони (оточення короля) розкривають", - поділився інсайдер. Згідно з інформацією джерела, король зараз проходить курс радіотерапії у Лондоні.

На тлі погіршення ситуації у палаці продовжують працювати над розробкою плану похорону Чарльза, який має кодову назву "Операція Міст Менай". До документу з кількасот сторінок на постійній основі вносять зміни згідно висновків, зроблених із того, якою була прощальна церемонія Єлизавети ІІ у вересні 2022 року. "Похорон королеви пройшов чітко як годинник та встановив високу планку. Це не справа емоцій, це робота, до якої ставляться дуже серйозно", - говориться у джерелі.

Як відомо, робота над планом похорону Чарльза ІІІ розпочалася вже наступного дня після похорону британської монархині. Це пояснюється тим, що захід такого масштабу потребує серйозних заходів безпеки, тому його не зможуть організувати швидко.

Читайте на тему: Букінгемський палац показав нові фото короля Чарльза після фейка про його смерть.

онкологічне захворювання у монарха виявили на початку року. Фото: Getty Images

Нагадаємо, в цьому офіційному документі обумовлюються ключові події та оголошення, наприклад, як буде повідомлено про смерть різними каналами зв'язку, що станеться під час офіційної жалоби і як сам пройде похорон, включаючи найменші подробиці.

"З планів витерли пил і вони активно оновлюються. Це не більше, ніж ви очікуєте, враховуючи, що в короля діагностовано рак", - зазначив у коментарі тому ж виданню колишній співробітник палацу.

План смерті короля Великої Британії отримав свою назву на честь підвісного мосту, який з’єднує острів Англсі з материковою частиною Уельсу. В минулому Чарльз ІІІ був принцом Уельським, наразі ж цей титул належить його сину Вільяму, який є головним спадкоємцем престолу після батька.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео