Лайм

В'ячеслав Узєлков повідомив про виписку з лікарні та розповів про самопочуття після кількох операцій

Знаменитість поділився, яким був період відновлення

В'ячеслав Узєлков повідомив, що після нещодавньої складної операції на серці його виписують з лікарні. У соцмережах він розповів, що минуло вже три тижні, і наразі він займається здачею останніх необхідних аналізів.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці знаменитого боксера в Instagram. Він також зізнався, що поруч із ним весь цей період була його кохана, з якою він збирається одружитися.

Читайте також: Найскладніше позаду: Олена Шоптенко розповіла про реабілітацію після операції на коліні.

В'ячеслав УзєлковФото: instagram

"Здаю останній аналіз перед випискою. Пройшло три тижні. Перший був постійно під наркозом. Зроблено кілька операцій, тиждень в реанімації. Потім палата. І усвідомлення, розуміння і повернення пам'яті, де я. Дякую коханій людині, яка була поряд. Саме в той час, коли мені була потрібна допомога. Вона мене повернула в цей світ. Потім - тиждень лікування залишків хвороби. Окрема подяка лікарям, медперсоналу, які дістали мене майже з того світу. Серце б'ється, життя продовжується. Слава Україні. Ми незламні", - написав у своїй публікації спортсмен, а також показав кілька кадрів з лікарні.

боксер переніс кілька операційФото: instagram

Нагадаємо, про проблеми зі здоров'ям боксер повідомив на початку цього року. Він ділився, що у лютому йому зробили операцію після того, як госпіталізували на "швидкій" через погіршення стану. А на початку квітня зірка говорив, що йому зробили складну операцію на серці, і що він вийшов з наркозу "з новим серцем".

Узєлков натякав, що його здоров'я похитнулося на тлі професійного спорту, який, як відомо, він залишив у 2014 році. 45-річний чоловік займався боксом з 2004 по 2014 рік. Після цього він пробував себе у ролі ведучого, займався політикою, зокрема балотувався на посаду міського голови Вінниці від забороненої в нашій країні партії "ОПЗЖ".

спортсмен завершив кар'єру у 2014-му.Фото: instagram

В одній із своїх публікацій боксер ділився відвертими думками про спорт та закликав батьків робити свідомий вибір по відношенню до своїх дітей:

"Я ніколи і не міг підозрювати, що моя спортивна кар'єра закінчиться саме тут. У лікарні Шалімова. Я не відмовляюся від результатів і досягнень і всіх почестей. Але потім що? Лікарня, інвалідність та допомога друзів, - писав він. - Як кажуть: спорт - це життя. А я скажу: професійний спорт - це інвалідність. Усім миру та добра, і обмірковуйте вибір для ваших дітей".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування