Лайм

Путіністка Сніжана Єгорова розкритикувала доньку Стасю Ровінську за її проукраїнську позицію

Колишня українка також згадала родичів, які живуть в окупації

Путіністка Сніжана Єгорова прокоментувала проукраїнську позицію своєї доньки Стасі Ровінської. Остання, як відомо, мешкає з родиною у США, проте це не заважає їй підтримувати рідну країну та демонструвати патріотичні погляди.

Тим часом зіркова мама Стасі відзначилася порцією нових абсурдних заяв. В ролику, який опублікували у мережі, вона заявила, що Ровінська нібито "не знає життя" та й "взагалі боїться правди".

Читайте також: Точно знала плани Путіна: колишній чоловік Сніжани Єгорової згадав її слова напередодні вторгнення.

після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну скандальна ведуча перебралася до Туреччини як "українська біженка".Фото: instagram.com/snezha_egorova

"У мене в сім'ї теж є деяка особливість під назвою "моя старша дочка". У неї трапилася біда, тобто в неї там у мозку все змішалося. Коло спілкування у неї специфічне. Вона там мене засудила за мою позицію, за те, що я не кричу: "Боже, орки, що ви зробили з нашою улюбленою країночкою?" Просто вона життя не знає, правди боїться й узагалі надто довго народжувала одного за одним трьох дітей", - видала порцію маячні прихильниця російської агресії в Україні.

Більше того, також Єгорова пригадала одне з інтерв'ю доньки, де Стася розповідала про їхніх родичів в окупації на Херсонщині. Єгорова вирішила розповісти власні твердження про їхніх близьких, які повернулися "у старі добрі радянські часи" та живуть "життям мрії".

"Ось ця моя старша донька періодично дає свої коментарі й видає мені діагнози на відстані. Останнє, що вона видала про родичів в окупації… Розкажу, як мої родичі це переживають. Я родом з Нової Каховки, Херсонської області. Практично всі мої родичі живуть там. У них були будинки, квартири тощо. Коли почалися всі ці події, громадянська війна пройшлася цими степами. Левова частка моїх братів і сестер поїхали жити до Криму. Їм дали сертифікати, на які вони змогли купити нерухомість у Криму", - видала колишня українка.

Читайте на тему: Для них тато - фашист: Мухарський висловився про стосунки з дітьми від Сніжани Єгорової.

Сніжана Єгорова і Стася РовінськаФото: karavan.ua

"Одна з моїх сестер купила собі квартиру під Санкт-Петербургом. Її чоловік, мій брат, залишився вдома. Я з ним розмовляла. Він каже: "Живемо, не хочу, щоб дім розграбували, у мене там майстерня, - також зазначила вона. - Проте, Сніжано, я радий, що так відбулося, бо моя дружина зараз з дітьми і вони отримують безкоштовну освіту, дітей годують, як в наші добрі радянські часи, говорять рідною мовою".

Нагадаємо, Єгорова відома активною підтримкою кремлівського диктатора Володимира Путіна, якого відкрито прославляє та захоплюється ним у своїх соцмережах. Разом з молодшими дітьми вона перебралася жити до Туреччини.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності