RU  UA

Дізнатися

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Знаменитість став на захист рідної країни

30-річний Юрій Феліпенко, який нещодавно долучився до лав ЗСУ, розповів про проходження військових навчань та ставлення до служби в цілому. Так, актор зазначив, що цікавістю навчається новій для себе справі і відчуває себе потрібним.

"Перебуваючи тут, я вже відчуваю, що я необхідний. Я небагато знаю в армійській темі, але залюбки вчусь. Я дійсно отримую задоволення. І величезна мотивація для мене особисто — це піклування батальйону про нас. Я не думав, що може бути таке у війську. Зараз я ще впевненіший у своєму виборі, ніж був до цього", - сказав знаменитість в інтерв'ю для "1+1".

Читайте також: 52-річний Дмитро Коляденко, який стоїть на військовому обліку, прокоментував тему мобілізації.

Юрій ФеліпенкоФото: instagram.com/y.felipenko

Феліпенко також розповів, що до змін у своєму житті поставився з певною легкістю, оскільки рішення долучитися до армії не було для нього спонтанним, натомість, навпаки, стало обміркованим. Він додав, що наразі всі його думки зайняті військовою діяльністю, у той час як про акторське він не думає, адже не має на це часу:

"Знаєте, призвичаїтися було неважко, тому що я цей вибір зробив не за один день. Щодо навчання, я максимально намагаюся віддати себе сюди. Зараз зовсім не думаю про акторське. Мені це наразі нецікаво. Я хочу максимально взяти ті знання, які мені дадуть тут, а потім безпосередньо в батальйоні".

Читайте на тему: Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону.

актор долучився до батальйону "Ахіллес". Фото: instagram.com/y.felipenko

Відомо, що Феліпенко доєднався до батальйону ударних БПАК "Ахіллес" 92 ОШБр. На початку повномасштабної російсько-української війни зірка серіалів "Обіцянка Богу" і "Колір пристрасті" якийсь час був у складі одного із ТРО столиці, а після присвятив себе волонтерству. Також він говорив, що після 24 лютого 2022 року "переосмислив власне ставлення" до співгромадян, і вважає, що обов'язок кожного українця - підтримувати армію всіма доступними способами.

До слова, батальйон ударних БПАК "Ахіллес" – підрозділ добровольців, який був створений на початку повномасштабного вторгнення. Його командиром є Юрій Федоренко із позивним "Ахіллес". Рота брала участь в боях на Бахмутському та Куп'янсько-Лиманському напрямках.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Создатели Холостяка сообщили о большом количестве анкет после того, как объявили имя нового героя Александра Терена Будько

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення опровергло заявление alyona alyona о штрафе украинской делегации за футболки с призывами освободить военнопленных

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

В День семьи 2024 в Украине певица Lama показала фото со своим избранником Романом и высказалась о семейных ценностях