RU  UA

Дізнатися

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Українки знову виступили на головній сцені конкурсу

7 травня стартує "Євробачення-2024", яке цьогоріч приймає шведське місто Мальме. Представниці України alyona alyona і Jerry Heil вже провели другу репетицію номера, який покажуть у першому півфіналі пісенного конкурсу.

Фотографії українок на великій сцені "Євробачення" опублікували на сторінці "Суспільного" в Instagram. На знімках можна побачити, що образи артисток суттєво відрізняються від тих, в яких вони виступали на Нацвідборі.

Читайте також: Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Jerry Heil з'явилася в легкій бежевій сукні і накидці, а на плечі співачки був сталевий наплічник. Реперка alyona alyona була одягнена у сірий шовковий плащ оригінального крою.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Вже відомо, що номер для учасниць з України поставила Таню Муіньо – режисерка з Одеси, яка співпрацювала не лише з українськими, а й зі світовими зірками.

Читайте також: Букмекери спрогнозували переможців першого півфіналу "Євробачення-2024": які шанси в України.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

"Вона надзвичайно талановита, і те, що вона робить, так важливо для нас, бо вона не лише талановита українка, яка почала працювати в Голлівуді, але вона зробила те, чого не робив ніхто в музичній індустрії до неї, і ми так пишаємось нею. Вона частина нашої культури", - прокоментували співпрацю alyona alyona і Jerry Heil.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Нагадаємо, alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024" 7 травня. Представниці України з піснею "Teresa & Maria" вийдуть на сцену п'ятими.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Загалом цього дня свої номери покажуть учасники з 15 країн. Також у першому півфіналі на сцену вийдуть представники Великої Британії та Німеччини (країни-засновниці "Євробачення") і Швеції (торішній переможець).

Другий півфінал "Євробачення-2024" пройде 9 травня, а гранд-фінал, під час якого стане відомий переможець 68-го конкурсу пісні, покажуть 11 травня.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

Дізнайтесь також, хто оголосить бали Національного журі від України у прямому ефірі фіналу "Євробачення-2024".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Елена Зеленская призналась, что ее дочь Александра не строит планы на будущее в период войны, а сын Кирилл хочет стать военным

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Создатели Холостяка сообщили о большом количестве анкет после того, как объявили имя нового героя Александра Терена Будько

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення опровергло заявление alyona alyona о штрафе украинской делегации за футболки с призывами освободить военнопленных