RU  UA

Дізнатися

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Артистки вийдуть на сцену у справжній кольчузі та латах як у Архангела Михаїла

Вже у вівторок, 7 травня, у Мальме (Швеція) стартує "Євробачення-2024", Україну на якому представляє дует alyona alyona і Jerry Heil. За кілька днів до початку конкурсу українські артистки розповіли про свої костюми та розкрили їхній символізм.

Читайте також: alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня.

У коментарі для "Євробачення Україна" реперка зізналася, що кольчуга, яка є елементом її образу, - справжня. Вона важить 3 кілограми й складається з 10 тисяч металевих кілець. Її кейп символізує тернисте життя української жінки під час війни.

Фото: Скріншот

"Мій кейп - у нього нашаровані плечі, щоб показати, що життя жінки зараз - воно важке, тернисте, сповнене таких штук, яких ти не очікуєш. Тебе і спалюють, і мнуть, і штовхають. І ти на своїх плечах маєш нести купу всього. Але ти встаєш і йдеш, береш в руки меч і йдеш боротися", - пояснила alyona alyona.

Фото: instagram.com/eurovision

Образ Jerry Heil для "Євробачення-2024" складається з рваної сукні та справжніх лат, як у Архангела Михаїла.

"У Яни сукня реально рвана та обпалена", - сказала реперка. "За референс для мого костюма обирали зображення захисника Архангела Михаїла, - додала Jerry Heil. - Ми дивилися на його вбрання, дивилися, що він транслює. Ми дуже багато перебрали різного контенту, щоб зупинитися саме на цьому. Це символ дуже сильного людства, жіноцтва, сильних дів, які на своїх плечах сталевих несуть цей світ".

Читайте також: Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів.

Фото: instagram.com/eurovision

Представниці України на "Євробаченні-2024" виступатимуть у першому півфіналі міжнародного конкурсу 7 травня. alyona alyona і Jerry Heil з піснею Teresa & Maria вийдуть на сцену під номером 5. Постановкою номера займалася Таню Муіньо – режисерка з Одеси, відома своїми роботами не лише з українськими, а й зі світовими зірками.

Дивіться також, як alyona alyona та Jerry Heil виступили на сцені "Євробачення-2024" перед стартом конкурсу в Мальме.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации