Лайм

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Останнім часом зірка не надто активно веде соцмережі

Макс Михайлюк - український пілот, який найбільше відомий користувачам мережі як головний герой 10 сезону романтичного реаліті "Холостяк". На початку повномасштабної війни він публікував фото у військовій формі, проте вже згодом стало відомо, що чоловік перебуває за кордоном. Детальніше про його життя зараз - читайте далі на сторінці.

Читайте також: Алекс Топольський на Балі похвалився "внутрішньою свободою": як живе "Холостяк".

Макс МихайлюкФото: instagram.com/flymax305

Михайлюк здобув професію пілота у льотній школі в США, вміє керувати як великими літаками, так і Boeing 737. Його батько був авіадиспетчером, саме тому хлопець з самого дитинства мріяв освоїти професію пілота.

У 30 років Макс відкрив свою школу FlyMax, де навчаються майбутні пілоти. Для цього йому також потрібно було отримати додаткову ліцензію, а сама школа пройшла перевірку та сертифікацію від Федеральної авіаційної адміністрації США. У той період українець мешкав на дві країни: Україну та США (Маямі).

Фото: instagram.com/flymax305

У вересні минулого року герой романтичного реаліті заявляв про те, що хотів стати пілотом винищувача F-16, але йому не дали змогу це зробити. Про це чоловік повідомив під час спілкування із юзерами у соцмережах.

"Україні потрібні пілоти F-16... Ніколи не думали повернутися назад і використати свій талант, щоб допомогти країні? Я питаю без спроби вас зачепити, просто цікаво", - поцікавилася одна із підписниць. "Я провів 7 місяців в Україні, намагаючись це зробити. Але нічого не почув у відповідь", - відповів на це він.

Фото: instagram.com/flymax305

Читайте на тему: Не склалося у Москві: чому Яна Соломко з чоловіком-росіянином переїхала у США.

Раніше, вже після початку повномасштабного вторгнення, учасник "Холостяка" публікував фото у військовій формі та жартував про ДШВ, через що користувачі мережі дійшли висновку, що він вступав до лав десантно-штурмових військ. Однак пізніше на його сторінці в Instagram стали з'являтися кадри з кабіни пасажирського літака, а згодом обраниця чоловіка оприлюднила знімки, зроблені під час їхнього спільного відпочинку в Альпах.

Фото: instagram.com/flymax305

Після цього підписники стали цікавитися, як Михайлюк виїхав з України, якщо ще не так давно виставляв фото у формі. У коментарях дружина Макса, модель Даша Хлистун, зазначила, що він виїхав у відрядження.

Наразі, як відомо, разом зі своєю коханою та двома дітьми Михайлюк мешкає у Канаді. Він повернувся до роботи пілота цивільної авіації та на своїй сторінці в соцмережах опублікував кілька роликів в кабіні Boeing-737 Max. Підстави, на яких він виїхав за межі рідної країни, сам чоловік уточнювати не став. Але, оскільки в минулому він навчався, працював і відкрив бізнес в Америці, ймовірно, в нього на руках можуть бути всі необхідні для цього документи.

Фото: instagram.com/flymax305

Читайте на нашому сайті: Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю.

Особисте життя Макса Михайлюка

У 2020 році він став головним героєм романтичної програми "Холостяк", де тоді скаржився, що не може влаштувати своє особисте життя через занадто завантажений робочий графік. В тому сезоні перемогла Даша Ульянова, з якою чоловік намагався побудувати стосунки після закінчення шоу. Але через якийсь час Макс зізнався, що це під час зйомок у нього був інтим з іншою учасницею. Даша не змогла пробачити чоловікові зраду, тому вони розсталися.

Михайлюк з переможницею "Холостяка-10" Дашею Ульяновою.Фото: instagram.com/flymax305

Пізніше стало відомо, що Михайлюк зустрічається з моделлю Дашею Хлистун, з якою спершу приховував свої стосунки. У лютому 2021 року дівчина завагітніла, і вже у квітні народила доньку Аріану. У липні того ж року закохані розписалися. На початку лютого цього року Хлистун народила сина, якого вони назвали Дімітрій. Окрім того, раніше модель натякала, що, ймовірно, вони не повернуться на Батьківщину:

"Я була дуже довго в стані: "От-от ми повернемось додому". Я не могла планувати життя десь за кордоном, бо дуже хотіла в Україну і чекала, коли буде безпечно повернутись туди з дитиною. Зараз я навіть не думаю про повернення. Гадаю, що до того часу ми вже дуже сильно "пустимо коріння" в іншій країні".

Нагадаємо, зі своєю майбутньою дружиною та мамою двох своїх дітей Михайлюк познайомився у соцмережах. Дівчина підписалася на його сторінку в Instagram, після чого чоловік написав їй. Через якийсь час обоє зрозуміли, що хочуть будувати стосунки та бути разом.

Макс Михайлюк і його дружина Даша ХлистунФото: instagram.com/flymax305

  • Є свої мінуси і плюси: раніше дружина "Холостяка" Михайлюка порівняла пологи в Україні та Канаді.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова