Лайм

Cтав надто сентиментальним: Козловський розповів про особисті зміни після народження сина

Знаменитість показався у військовій формі

Віталій Козловський, який нещодавно одружився і став батьком, поділився, як на нього вплинуло народження первістка. Зокрема, у соцмережах він зізнався, що став більш сентиментальним із появою сина Оскара.

Про це артист повідомив на своїй сторінці в Instagram. Він оприлюднив фото, на якому позував у військовій формі, і у підписі до кадру зазначив, що вже сумує за домом. Так, можна зрозуміти, що виконавець повернувся до служби.

Читайте також: Моя: Віталій Козловський показав ніжну фотосесію з дружиною перед народженням дитини.

Віталій КозловськийФото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Вдома - таке солодке та тепле слово. А сьогодні по особливому сприймається, бо там моє щастя, моя сім’я, мій синочок. Оскар вчора мені вперше посміхнувся і сказав своє перше слово - Агууу! Пишу і реву… Що зі мною? Надто став сентиментальним. Рахую години, хвилини, щоб нарешті обійняти рідних", - написав Віталій.

Обраниця співака Юлія Бакуменко відреагувала на публікацію та написала, що родина з нетерпінням чекає його повернення додому: "Татусю, дуже-дуже чекаємо вдома". У той час колеги та шанувальники залишили для чоловіка безліч приємних слів та пораділи за його довгоочікуване батьківство.

Читайте на тему: Козловський зізнався, ким працює після переведення з Нацгвардії до військового оркестру.

пара назвала сина ОскарФото: instagram.com/vkozlovsky_music

Нагадаємо, про своє одруження та народження сина Козловський оголосив на початку квітня під час інтерв'ю журналістці Раміні Есхакзай. Відомо, що він взяв шлюб зі своєю піарницею Юлією Бакуменко, з якою працював багато років.

Пара обрала для себе партнерські пологи, і виконавець зізнавався, що спершу це рішення не було для нього легким, однак після він не пошкодував, що погодився на такий крок.

Юля мені завжди казала, що хоче, щоб я був присутній на пологах. Мені було страшно, якщо я щось там побачу, що для подружнього життя буде не зовсім бажано. Але я пішов і зрозумів, що це дуже важливо. Сьогодні я її безмірно люблю, безумовно вдячний за все, що їй довелося пройти. Я пишаюся своєю дружиною, що вона подарувала світові такого гарного доброго хлопчика", - висловлював 39-річний артист своє ставлення до партнерських пологів.

співак зі своєю дружиною Юлією БакуменкоФото: instagram.com/vkozlovsky_music

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня