Лайм

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Знаменитість підтримує нашу країну з перших днів повномасштабної

Відомий американський актор і режисер Міша Коллінз вкотре приїхав до Києва. Про своє прибуття він повідомив фотографією, яку зробив на тлі розбитої військової техніки у столиці.

Амбасадор президентської ініціативи United24 також знявся у ролику, у якому зізнався в любові до нашої країни. Він назвав і причину своєї нової подорожі - "дослідити регіон та обговорити тему розмінувань". 49-річний чоловік додав, що для нього є "честю повернутися сюди".

Читайте також: Актор Марк Стронг зібрав кошти на облаштування бомбосховища для українських школярів.

Фото: instagram.com/misha

"Доброго ранку, Україно. Сонце тільки зійшло, і я приїхав сюди, до Києва. І я буду тут досліджувати регіон і говорити про розмінування. І ще, я просто хочу сказати, що люблю тебе, Україно, і дуже дякую тобі за те, що я повернувся. Це така честь повернутися сюди", - сказав у відео актор серіалу "Всі жінки відьми".

"Я повертаюся в Київ, Україна", - йдеться у підписі до кадру, на якому Коллінз позує у Києві на Михайлівській площі. Нагадаємо, розбита техніка російських окупантів була виставлена тут ще у травні 2022-го року.

У коментарях українці щиро подякували знаменитості за підтримку та його впевнену позицію. Дехто назвав актора "нашим козаком", а також побажав йому берегти себе. "Дякую, Мішо, за підтримку України", "Єдиний, хто від початку і по сьогодні не зраджує своїм переконанням і підтримує Україну", "Наш козак!", "Дякую, що робиш те, що робиш для України, бережи себе, Мішо", "Обійміть міцно всіх українців, і, будь ласка, бережіть себе, Мішо", - зазначається у деяких коментарях.

Пізніше у своїх соцмережах Міша оприлюднив ще одне фото, зроблене у Києві. На світлині він позував разом зі своїм помічником: "Прибули сьогодні вранці на вокзал Києва з моїм помічником".

Фото: instagram.com/misha

Читайте на тему: Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну.

Міша Коллінз підтримує нашу країну з перших днів повномасштабного вторгнення РФ. Він приїжджав сюди уже кілька разів, і, як відомо, його предки мешкали у Київській області, тому візити зірки можна назвати поїздками на Батьківщину. Більше того, у коледжі чоловік вивчав українську політику та історію, а до початку повномасштабної російсько-української війни кілька разів відвідував рідні регіони.

Раніше зірка наголошував, що відчуває особливу відповідальність у тому, щоб розповідати про війну в Україні та продовжувати підтримувати її мешканців.

"Навіть якщо війна в Україні закінчиться завтра, спадок війни залишатиметься, допоки вся земля не буде очищена від мін. Розмінування надзвичайно важливе. Тому що від вибухових пристроїв часто страждають діти та сім’ї, які йдуть у ліс збирають гриби. Я відчуваю свою роль як амбасадора в тому, щоб поширювати інформацію й розповідати історію про те, що відбувається в Україні, для моєї аудиторії по всьому світу й привертати увагу, щоб світова підтримка України й надалі тривала", - говорив Коллінз під час своєї зустрічі з Володимиром Зеленським у травні 2023 року.


Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці