Лайм

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Актор побачив, як сапери повертають життя українським полям

Американський актор Міша Коллінз, відомий за серіалом "Надприродне", активно підтримує нашу країну і є амбасадором United24. Днями знаменитість приїхав в Україну, відвідав Київ і запустив збір на машину для розмінування українських земель. Потім він поїхав на прикордоння Сумщини і провів там день.

Як повідомили на сторінці фандрейзингової платформи в Instagram, актор побував близько лінії фронту у супроводі кінорежисера Даріуса Мардера. Разом із підрозділом ДСНС України вони відвідали території, де відбувається гуманітарне розмінування, побачили роботу водолазів та познайомилися з пошуковими собаками.

Читайте також: Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Також знаменитості побували у школі, яку повністю зруйнував російський "шахед". Після побаченого Міша Коллінз заявив, що він "вражений стійкістю українців".

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

На особистій сторінці в Instagram зірка "Надприродного" показав відео із Сумщини і закликав своїх підписників з усього світу долучитися до збору на машину для розмінування, яка допоможе повернути життя українським землям. Сума збору – 450 тисяч доларів.

Читайте також: Актор Марк Стронг зібрав кошти на облаштування бомбосховища для українських школярів .

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

"Я в Сумській області в Україні. Ми об'їжджаємо фермерське поле разом із підрозділом, який активно проводить розмінування. Вони повертають цю землю до використання. Я прошу вас підтримати наші зусилля щодо збору грошей на обладнання для розмінування. Ми плануємо купити машину для розмінування. Я хотів би попросити вас зробити пожертву у розмірі 24 долари для United24 на гуманітарні зусилля з розмінування. Це врятує безліч життів", - сказав актор, стоячи під зливою.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, розповсюджень Misha Collins (@misha)

United24 - фандрейзингова платформа, ініційована Володимиром Зеленським та запущена 5 травня 2022 року. Мета ініціативи – поєднати людей з усього світу, які бажають допомогти українцям пожертвуваннями.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Окрім Міші Коллінза, послами United24 є безліч знаменитих людей. Серед них - співачка і акторка Барбра Стрейзанд, американські актори Марк Гемілл, Лієв Шрайбер, акторки Кетрін Вінник і Іванна Сахно, гурт Imagine Dragons, кантрі-співак Бред Пейслі, арт-директор Balenciaga Демна, астронавт Скот Келлі, британський підприємець Річард Бренсон та багато інших.

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Фото: instagram.com/u24.gov.ua

Раніше зірка "Зоряних воєн" Марк Хемілл допоміг Україні зібрати гроші на розвідувальні безпілотники Heidrun.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Живе в Іспанії та підтримує українців: де зараз 24-річний син Ірини Білик

Який вигляд має старший син Ірини Білик Гліб Оверчук і чим він зараз займається

Люблю тебе, моя Королево: Арсен Мірзоян красиво привітав дружину з річницею шлюбу

Музикант Арсен Мірзоян красиво привітав Тоню Матвієнко з сьомою річницею шлюбу. Зіркова пара вже протягом семи років в офіційному шлюбі.

ONUKA пригадала, як народжувала другу дитину під час війни

Onuka пригадала, як в самий розпал війни народжувала другу дитину. Співачка одразу ж після пологів перебувала в укритті.