Лайм

Ніколи не хотіла жити в Москві: де зараз співачка Надія Мейхер, одружена з росіянином

Раніше знаменитість називала себе "аполітичною"

На відміну від Віри Брежнєвої та Світлани Лободи, українська співачка, акторка, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Надія Мейхер практично зникла з медійного простору після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Про це свідчать соцмережі артистки, де один із крайніх її постів датується серпнем 2022 року. Що означає таке раптове зникнення виконавиці, що говорила про війну та чи коментує стосунки зі своїм чоловіком Михайлом Уржумцевим – про все це читайте далі на theLime.

Читайте також: Куди зникла Альона Вінницька, яка на початку повномасштабної війни розповідала про чоловіка в ТРО.

Надія МейхерФото: instagram.com/nadyameiher

Кар’єра

Співачка народилася у Хмельницькій області. З 2000 по 2006 роки виступала у складі відомого гурту "ВІА Гра". Після цього працювала ведучою шоу "Неймовірні історії кохання", з 2011 по 2014 роки - у проекті "Неймовірна правда про зірок".

У 2020 році знаменитість брала участь у шоу "Танці з зірками", де разом зі своїм партнером Кирилом Васюком дійшла до фіналу та посіла друге місце. У 2021 році артистка дебютувала як оперна співачка.

Читайте на тему: Куди зникла Софія Ротару і де живуть її син та онуки під час війни в Україні.

Громадянська позиція

У 2014 році після початку російсько-української війни Мейхер заявила, що сподівається на мирне вирішення "конфлікту", оскільки вважає "росіян та українців братніми народами". Також наголошувала на тому, що "вона є аполітичною".

Проте після повномасштабного вторгнення Росії в Україну 24 лютого 2022 року співачка чітко продемонструвала свою позицію, тим самим відмовившись від заяв про аполітичність, озвучених раніше.

У перші дні вторгнення Мейхер записала відеозвернення, у якому подякувала ЗСУ, а також звернулася зі словами підтримки до своїх українських шанувальників. Крім цього, зірка перейшла на українську мову, хоча раніше пости у її блозі переважно були написані російською.

"Дорогі мої УКРАЇНЦІ! Відважні і незламні! Всім нам зараз нелегко! І боляче, і страшно. Але Ми - непереможні! ЗСУ - Ви найкращі!" - написала артистка в Instagram 2 березня 2022 року.

Після цього з боку виконавиці була низка постів, у яких вона висвітлювала реалії війни, а також закликала допомагати постраждалим від війни українцям.

Фото: instagram.com/nadyameiher

У серпні минулого року Мейхер оприлюднила публікацію, у якій поділилася своїми думками про особистісні зміни та вплив війни на її життя:

"ВІЙНА! Скільки всього змінилося, кардинально, і продовжує змінюватися… Скільки стресу, розпачу, "ні, цього не може бути", "Господи, невже це не сон?!".., щастя, болю, депресії, радощів, нових можливостей, справжнього відчуття, що живеш, і що жива. Бо якщо жива, то вже добре - саме так відповідаю на запитання "як справи?".

Так, будь-який дискомфорт для багатьох стає трампліном до нових можливостей. Але ж, Господи, не такою ціною! - І водночас, чую внутрішній голос - "Не шукай відповіді там, де її нема". Якщо Жива - то нарешті почни відчувати життя по-справжньому, адже саме зараз Є така можливість. Можливість і шанс усвідомити СЕБЕ".

Фото: instagram.com/nadyameiher

Чоловік Надії Мехер та його позиція щодо війни

Обранець співачки - російський бізнесмен Михайло Уржумцев. Він є гендиректором компанії Melon Fashion Group у Санкт-Петербурзі, яка продовжує співпрацювати з країною-агресоркою РФ.

Раніше чоловік заявляв, що сподівався, що "до осені 2022 року бізнес остаточно стане на ноги і оговтається від тиску санкцій".

"Як це буде розвиватися надалі, я хочу знати, але не можу. 23-го лютого ми багато про що думали, а потім зрозуміли, що краще навіть не міркувати про майбутнє", - говорив росіянин в одному із подкастів.

Що стосується війни в Україні, то її Уржумцев вважає "ситуацією": "Тому якщо ситуація розвиватиметься так, як вона розвивається сьогодні, нічого не буде відбуватися в тому чи іншому напрямку, я думаю, що вже восени все буде нормально. Магазини будуть заповнені тим товаром, яким вони мають бути заповнені", - зазначав Михайло у червні 2022 року.

Мейхер з чоловікомФото: tabloid.pravda.com.ua

Читайте також: Співає про Бориспіль в Росії: де зараз співачка Йолка, яка мовчить про війну в Україні.

Згодом, у січні цього року, чоловік в інтерв'ю хвалився, що вихід з Росії багатьох зарубіжних брендів позитивно вплинув на їхню компанію:

"Незважаючи на турбулентність 2022 року, наші підсумки перевершили очікування: виторг зріс, збільшилася кількість магазинів - відкрили понад 130 власних та франчайзингових торгових об'єктів. Це навіть більше, ніж планувалося. Хоча ще навесні перебували у повному невіданні: що далі? Літо пройшло у дискусіях щодо стратегії - як використовувати нові можливості ринку? Адже склалася цікава ситуація: через відхід іноземних гравців ринок звузився; було очевидно, що утворився вакуум. Ми вирішили, що можемо його заповнити та стати якорем fashion-ретейлу".

Позицію свого чоловіка та стосунки із ним виконавиця ніяк не коментує.

Де зараз Надія Мейхер

Навесні 2016 року Мейхер випустила першу капсульну колекцію дизайнерського одягу під брендом Meiher by Meiher. У період повномасштабної війни її бізнес-сторінка у соцмережах продовжує активно наповнюватися, і на фото у вбраннях позує сама співачка.

На деяких знімках магазину артистка вказана геолокація – Італія. Деякі шанувальники припускають, що саме в цій країні і мешкає Надія зараз.

Проте раніше блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі заявляв, що Мейхер мешкає по-сусідству з Олегом Винником – в Німеччині: "Вона зникла, нічого не коментує... По сусідству з Олегом Винником живе вона, в Німеччині. По сусідству, я маю на увазі, не в плані, що в них там квартири поряд. А те, що вони в одній країні, з кінцями туди переїхала Мейхер".

Магазин одягу Надії МейхерФото: instagram.com/meiherbymeiher

Григорій Решетнік, який свого часу вів з Мейхер "Неймовірну правду про зірок", також вважає, що Надія під час великої війни перебуває за кордоном.

Телеведучий сказав, що його колишня колега, ймовірно, живе в Європі, однак чи разом з нею чоловік-росіянин він не знає. За словами Решетніка, раніше Мейхер говорила, що вона не хотіла жити у Москві, тому вони з чоловіком до повномасштабного вторгнення Росії в Україну проживали у Києві.

"Наскільки мені відомо, вона, напевно, за кордоном. Чи вони разом з чоловіком? Надя жила в Києві до всіх подій і часто говорила, що їй некомфортно у великому сусідському мегаполісі і вона не хоче там жити. Вони з чоловіком жили тут. Зараз, мабуть, визначилися і зробили свій вибір", - сказав шоумен в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Надія Мейхер і Григорій РешетнікФото: Скріншон

Григорій зазначив, що поважає Надію як творчу людину, і йому дуже шкода, що уродженка Хмельниччини майже не висвітлює у соціальних мережах російську агресію в Україні. При цьому ведучий її не засуджує.

"Знаю, що вона неактивна в соцмережах. Проте я нічого поганого не можу сказати. Це складно. Чоловік, діти... Я думаю, що їй дуже складно. Все одно треба висловлювати позицію, треба приймати або темну сторону, або білу. Інакше це дуже сильно роз'їдає зсередини", - сказав Решетнік.

Він додав, що не вішатиме ярлики на Мейхер, яка мовчить про війну, оскільки вона йому нічого поганого не зробила.

"Можливо, вона допомагає? Я дуже шкодую, що Надя не висловлює свою точку зору, позицію. Вона тут народжена, тут жила, її діти тут народжені. Думаю, це її великий біль. Засуджувати? А люди самі мають робити висновки, чи довіряти, чи прощати. Я не беруся судити людей. Тут би зі своїм життям розібратися. Можна наговорити на людину будь-що. Але кожне людське життя складається з моментів, емоцій, з вибору... І розірватися - двоє дітей, чоловік, можливо, ставить там ультиматум. Це треба чимось жертвувати. Я елементарно не володію інформацією, тому що не спілкувався з нею років 4-3", - сказав Григорій Решетнік.

Надія Мейхер з чоловікомФото: Скріншот

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil