Лайм

Народилася і виросла у Києві: як Любов Успенська стала путіністкою, яка підтримує війну

Уродженка України з перших днів повномасштабного вторгнення РФ підтримує агресію Кремля

Незважаючи на своє українське походження, Любов Успенська підтримала напад Росії на Україну. За свою цинічну позицію у січні 2023 року киянка потрапила до списку санкцій РНБО. Нині 70-річна путіністка вихваляє країну-терористку і спонсорує російських окупантів, які вчиняють жорстокі воєнні злочини на її батьківщині.

Читайте також: Зрадник Юрій Бардаш у Росії назвав Україну "непотрібною" і розповів, що зробив зі своїм паспортом.

Фото: Wikipedia

Любов Успенська народилася та виросла у Києві. До речі, дата її народження – 24 лютого. Закінчила музичну школу та музичне училище імені Р. М. Глієра. У 1993 році співачка перебралася в Москву, але продовжувала гастролювати містами України майже до повномасштабного вторгнення РФ.

Останній свій концерт "королева шансону" провела у Палаці "Україна" у вересні 2021 року, де окрім сольних пісень прозвучала дуетна з Настею Каменських пісня, автором якої став Потап (Олексій Потапенко).

У березні 2024 року зрадниця офіційно стала громадянкою терористичної Росії.

Фото: instagram.com/uspenskayalubochka_fan

Пояснюючи свою зрадницьку позицію, Успенська заявляла, що вірить у Росію, яка "хоче миру".

"Я вірю в цю країну. Я вірю в те, що Росія хоче миру. Нас хочуть заплутати, нас хочуть знищити. Але цього ні в кого не вийде. Моя бабуся говорила: "Росію ніхто й ніколи не переможе, а той, хто спробує нас знищити, вони будуть самі знищені. А Росія житиме", - говорила путіністка пропагандистам у лютому 2024 року.

Читайте також: Зрозуміла, що мене рятують: зрадниця Повалій згадала, як приїхала в Москву 24 лютого 2022 року.

У квітні цього року Успенська зізналася, що сплачує російським окупантам гроші за підбиту техніку в Україні. Про це в ефірі "Росія 1" заявила пропагандистка Маргарита Симоньян.

"Вона кілька разів учора сказала: "Ми - непереможні. Нас перемогти не можна". Розумієте, ця жінка народилася в Києві. І виросла в Києві, потім поїхала за кордон... І вона повернулася в Росію вже за Путіна. І вона живе в Росії. Вона з особистих коштів платить премії тим, хто підб'є танк, наприклад, Leopard", - заявила Симоньян.

Фото: instagram.com/uspenskayalubochka_fan

Вперше подібну "винагороду" російським вбивцям у червні 2023 року пообіцяли артисти-путіністи Григорій Лепс і Микола Басков. Пізніше цю "акцію" підтримали співаки-рашисти Олександр Маршал, Вікторія Дайнеко, Анна Семенович, а також зрадниці України Лариса Доліна і Любов Успенська.

Читайте також: Я не сумую за Україною: Лоліта Мілявська прокоментувала свій статус зрадниці.

Фото: instagram.com/uspenskayalubochka_fan

Виконавиця шансону також заявила, що ніколи не покине свою нову терористичну батьківщину – Росію.

"Навіть якщо корабель моєї країни почне тонути, я нікуди не побіжу. Я буду робити все для того, щоб його рятувати", - заявила зрадниця.

Любов Успенська не приховує своєї симпатії до Путіна, прихильницею якого є вже давно. В інтерв'ю Гордону путіністка розповідала про еротичний сон, який після свого концерту особисто переказала президенту країни-агресора.

"Снився сон, що я сиджу біля каміна. Володимир Володимирович зі мною сидить. Ми говоримо про музику... Він такий тонкий, чуттєвий. Я побачила в ньому не президента, а чоловіка. Я говорю: "Боже, у мене такий сон і я співаю для вас". Я що думаю, те й говорю", – розповідала вона у 2019 році.

Фото: Скріншот

Дізнайтеся також, що стало з Дмитром Ступкою - українським актором, який обрав безтурботне життя в США

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області

Путіністка Сніжана Єгорова розкритикувала доньку Стасю Ровінську за її проукраїнську позицію

Сніжана Єгорова прокоментувала проукраїнську позицію своєї доньки Стасі Ровінської - ведуча заявила, що та не знає життя