Лайм

Куди зник ARTIK - співак з України, який виступав у дуеті зі зрадницею Анною Асті

Що відомо про уродженця Запоріжжя

ARTIK (справжнє ім'я – Артем Умрихін) – виконавець, композитор, продюсер, засновник гурту Artik & Asti. Першою вокалісткою дуету була Анна Асті (Анна Дзюба), яка після початку повномасштабного вторгнення втекла до РФ та отримала громадянство країни-терористки. Де зараз сам Артік і що уродженець України говорить про війну у рідній країні – далі у матеріалі.

Читайте також: Регіна Тодоренко, яка заявляла про плани приїхати в Одесу, отримала російське громадянство.

Артем Умрихін Фото: Wikipedia

Артем Умрихін народився 9 грудня 1985 року у Запоріжжі. У віці 11 років захопився хіп-хопом, виступав у місцевих клубах. У 2003 році переїхав до Києва, де у 2010-му створив музичний проект Artik & Asti, запросивши до нього на той момент ще невідому співачку Анну Дзюбу.

Популярність до колективу прийшла з виходом синглу "Моя последняя надежда". Кліп на цю пісню в YouTube за кілька місяців набрав близько півтора мільйона переглядів. Дует будував кар'єру не лише в Україні, а й у РФ. У 2015 році гурт Artik & Asti став одним із найбільш гастрольованих артистів Росії.

Перший склад Artik & Asti Фото: instagram.com/artikastiofficial

У листопаді 2021 року Анна Асті покинула дует, а вже в січні 2022-го Артік представив нову солістку - Севіль Велієву з Узбекистану.

Артем Умрихін співпрацював з багатьма російськими артистами, зокрема зі співаками-путіністами, які відкрито підтримують повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

Після початку великої війни в Україні Умрихін жодного разу не висловився за підтримку рідної країни і не засудив військову агресію РФ. У коментарях пропагандистам він казав, що "зараз більше зайнятий сім'єю".

Читайте також: Що стало зі співаком-зрадником Мішею Марвіним - рідним братом TAYANNA, який обрав Росію.

Російські ЗМІ писали, що Артік продовжує працювати, але його діяльність, мовляв, не така помітна. Виконавець нібито хотів піти з дуету Artik & Asti, аби зайнятися продюсуванням. Росіяни говорили, що солістка колективу виступала і ходила на світські заходи в РФ сама, а про те, де її колега вона не говорила.

Артік і Севіль Велієва Фото: Wikipedia

У 2022 році Умрихін з'явився на сцені, але без Велієвої. Репер виступив у московському клубі Gipsy разом з російським співаком Артемом Качером.

Слава Дьомін у 2023 році розповідав, що Умрихін знаходиться в Росії і продовжує виступати у складі гурту Artik & Asti. За словами телеведучого, Артіка помітили на святкуванні дня народження російської блогерки у Москві. За виступ на цьому заході співаку з України нібито заплатили 50 тисяч доларів.

Артік Фото: instagram.com/artikastiofficial

Наразі з публікацій у соціальних мережах видно, що ARTIK переїхав за кордон. Розташування його облікового запису в Instagram не поширюється, однак у його дружини Раміни Умрихіної, яка регулярно публікує спільні фото та відео, вказано, що вона знаходиться в Арабських Еміратах.

Читайте також: Не лише Повалій: ще один артист-зрадник з України показав, як голосує за Путіна.

Артем Умрихін з дружиною та дітьми Фото: instagram.com/jro888

Дізнайтеся також, де зараз співачка Надія Мейхер, одружена з росіянином.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв