Лайм

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Знаменитість озвучив особисті подробиці

Артем Пивоваров, який нещодавно виступив на своєму концерті разом із загадковою Klavdia Petrivna, розповів про рідного батька. Артиста, як відомо, виховували мама та бабуся, адже чоловік пішов із родини через кілька місяців після народження дитини.

Батько Артема покинув сім’ю, коли його синові були лише три місяці. Причину такої ситуації Пивоваров не назвав, проте зізнався, що у пам'яті не має жодних спогадів про рідну людину. Відверто про це він заявив під час інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Читайте також: Роботи дуже багато: Ірина Кудашова висловилася про квартиру у Чернігові, зруйновану атакою РФ.

Артем Пивоваров. Фото: instagram.com/pivovarovmusic

"Я його не памʼятаю взагалі, який вигляд він мав. Якісь, можливо, є замальовки в моїй свідомості, підсвідомості. Якісь шматочки його образів... Я памʼятаю, були якісь фотографії у мами, в дитинстві вона мені їх показувала, розповідала все як є, але чомусь не закарбувався мені в памʼяті його образ, його обличчя", - поділився музикант.

При цьому Пивоваров додав, що у дитинстві намагався покращити стосунки із татом та його рідними, але та спроба виявилася провальною.

"Був період, коли мені було десь років 7-8, я дізнався, що його мама з бабусею живуть поряд в одному районі, пʼятиповерхівка. Але ми декілька разів перетинались і на цьому все. Я памʼятаю якісь там суперечки, хотіли батьки щось довести, запитати, а чи не цікаво батьку взагалі побачити сина, але відповіді не було ніякої позитивної", - зазначив він.

Читайте на тему: Cтав надто сентиментальним: Козловський розповів про особисті зміни після народження сина.

Пізніше Артем дізнався, що має братів та сестер по лінії батька. Коли ж Раміна запитала у співака, чи перебуває чоловік зараз у Росії, він відповів, що не виключає такого варіанту:

"Мабуть. Чесно, достовірної інформації про нього я не знаю. Ми не цікавились".

Для довідки: Артем Пивоваров - 32-річний співак, автор пісень, продюсер, який виконує авторську музику в стилі попу нової хвилі. Раніше презентував композиції на вірші українських поетів і письменників в рамках свого авторського проекту "Твої вірші, мої ноти". Так, він випускав ліричні треки з Олею Поляковою, Надею Дорофєєвою, Машею Єфросиніною та іншими зірками-колегами.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.