Лайм

Просив вибачення: Влад Міцкевич розповів про спілкування з чоловіком Полякової після зливу фото

Кулінар знайомий з усією сім'єю співачки

Кулінар і блогер Влад Міцкевич, який заявляв, що мав роман з Олею Поляковою, зізнався, що після скандальних заяв та злитих "фотодоказів" спілкувався з чоловіком співачки.

В інтерв'ю блогеру Богдану Беспалову зірка кулінарного шоу "МастерШеф" розповів, що перший написав Вадиму Буряковському, з яким його свого часу познайомила співачка. За словами шеф-кухаря, він попросив вибачення за свій необдуманий вчинок і пообіцяв, що подібне більше не повториться.

Читайте також: Оля Полякова показала реакцію чоловіка на заяви Влада Міцкевича про їхній роман.

Сім'я Олі Полякової Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Я з усіма знайомий, з чоловіком теж. Він нормальний мужик. З Машею знайомий, з Алісою. Ми нормально спілкуємося. Спілкувалися ми дуже-дуже близько. Я впевнений, що між нами була велика симпатія, - сказав кулінар. - Звичайно, я вибачився. Написав Вадику, що вибач, така ситуація склалася, більше ніколи не чіпатиму твою сім'ю і все інше".

Полякова, за словами Міцкевича, зв'язалася з ним буквально одразу після гучних заяв і злитих спільних фото з нею, а зараз навідріз відмовляється з ним спілкуватися.

"Вона мене заблокувала, якщо не помиляюся, всюди. Ми маємо розуміти, що кожній людині треба час: вибачати чи не вибачати. Мені здається, що вибачити можна все. Тримати образу на це я не бачу сенсу. Як на мене, було б розумніше зараз комунікувати зі мною і зробити на цьому якийсь продукт, щоб було б цікаво", - упевнений блогер.

Оля Полякова і Влад Міцкевич на зйомках шоу "Він готує, вона керує" Фото: instagram.com/mitskevychvlad

Влад пояснив, що вигадав історію з романом частково через Михайла Ясинського, з яким він мав фінансові непорозуміння через спільну роботу зі співачкою. І додав, що напружені стосунки з продюсером Полякової заважають йому порозумітися з чоловіком артистки під час особистої зустрічі.

"Я можу підійти до Вадика і сказати, що цього не було, припини, спокійно, видихнули, працюємо далі. Але там сидить Михайло Ясинський, який усе розписує. Він людина максимально складна, я розлютився, якщо чесно, саме через нього", - зізнався Міцкевич.

Нагадаємо, вночі 30 березня учасник шоу "МайстерШеф. Професіонали"-2" та "МайстерШеф. Битва сезонів" у своєму блозі в Instagram зробив провокаційну заяву про те, що нібито мав любовний зв'язок з Олею Поляковою, з якою разом вів проект "Він готує, вона керує". На підтвердження своїх слів Міцкевич злив фото, на яких обіймається і цілується зі співачкою.

На ранок кулінарний блогер видалив всі "сторіз", спростував свої слова і публічно вибачився перед співачкою та її сім'єю. Влад заявив, що його нічні публікації були наклепом і зроблені під дією "міксу" антидепресантів та алкоголю.

"Зайшов в Інтернет і просто в шоці. Відверто вибачаюся, одразу кажу. Вже довгий час сиджу на антидепресантах. Це правда. Вчора я вирішив трішечки міксанути з алкоголем і міксанув дві пляшечки віскаря. У мене зірвало дах. Наговорив просто к*нченого наклепу та брехні. Ми з Олею довгий час працювали і у нас був конфлікт, жорсткий, на фінансовій основі, в якому ми не знайшли спільної мови. Розср*лися. І я вирішив просто наговорити страшної нісенітниці. Тому я вибачаюсь, не поширюйте цю всю хр*нь", - сказав Міцкевич.

Фото: instagram.com/mitskevychvlad

Нещодавно Оля Полякова прокоментувала скандал з "невинними" фото із зіркою "МастерШеф" Владом Міцкевичем.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації