Лайм

Прагнемо побути вдвох: Ребрик розповіла про стосунки з чоловіком після народження третьої дитини

Зірка озвучила секрети їхнього міцного шлюбу

В березні Лілія Ребрик втретє стала мамою, і тепер вона відверто поділилася, чи вплинула поява ще однієї доньки на її стосунки з чоловіком Андрієм Диким. Зокрема, ведуча зізналася, що їй з обранцем дуже пощастило, адже їхні взаємини "справжні та потужні".

Про це акторка розповіла в інтерв'ю для "Коротко про". На її думку, народження дитини ніяк не врятує союз, якщо відносини і до того вже були не найкращими. Навпаки, малюк може ще більше розхитати ситуацію, оскільки сон та відпочинок стають вже не такими досяжними.

Читайте також: Ще одна танцівниця: Лілія Ребрик замилувала мережу відео з двомісячною донечкою.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Я давно дійшла висновку, що народження дитини не рятує стосунки. Коли у вас гарні стосунки, то народження дитини робить їх ще міцнішими. Якщо стосунки не такі близькі і потужні, як хотілося б, то з народженням дитини вони стають гіршими, бо ти наче оголений нерв, ти мало спиш, не встигаєш відновитися", - ділиться Ребрик.

"Я не хочу поливати медом наші стосунки, але вони у нас дійсно справжні, класні і потужні: один подумав, другий вже зробив. Ми реально не сваримося, не знаю, як нам в житті так пощастило. У мене на це не вистачає ні сил, ні енергії, - також говорить вона. - Ми розуміємо, коли нам треба помовчати або коли ми хочемо поговорити. Ми увесь час прагнемо побути вдвох. Ясно, коли троє дітей, то побути вдвох – це ще той квест. Ми вже жартуємо, що скоро почнемо грати в хованки, і треба знаходити собі таку лазівку, щоб діти шукали якомога довше".

Читайте на тему: Лілія Ребрик показала хрестини доньки Аделіни: кумами стали відомі телеведучі.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Знаменитість наголошує, що вони з Андрієм Диким залишаються сильною підтримкою один для одного і намагаються проводити час разом. Свою зіркову родину вона називає командою, де кожен має свої ролі та обов’язки:

"Стосунки стали ще міцнішими, бо ти розумієш, що треба багато уваги приділяти і одне одному, і дітям. Увечері, коли треба всіх помити, нагодувати, вкласти спати, то ми ділимося, хто з ким, хто як. Дуже важливо розподіляти обов'язки, це дуже потужна підтримка одне одного.

Наша родина – це команда. І для нас командна робота дуже важлива: підтримати, зробити, допомогти, розподілити, хто що робить, щоб це було максимально оперативно. З'явився час - сісти чаю випити, обійнятися, поговорити".

Нагадаємо, Лілія Ребрик і Андрій Дикий виховують трьох донечок: старшу доньку Діану, яка народилася у 2012-му, середню доньку Поліну, яка з'явилася на світ у 2018-му, та найменшу Адель. За свого коханого ведуча вийшла заміж у 2011-му році.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні

Астролог Влад Росс прогнозує припинення бойових дій в грудні 2024 року, а кінець війни у 2025 році

Життя вже не буде колишнім: кому пощастить після повні у червні

Повня у червні відбулася у день літнього сонцестояння. Ця подія принесла успіх трьом знакам Зодіаку

Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни

Старець Геронтій отримав видіння про переможні битви на полі бою, поразку Росії і повернення захоплених ворогом територій