Лайм

Лілія Ребрик втретє стала мамою і показала зворушливе фото з пологового

Знаменитість поділилася щасливим моментом свого життя

Телеведуча і акторка Лілія Ребрик та хореограф Андрій Дикий втретє стали батьками – у зірковій сім'ї з'явилася ще одна донька. Дівчинка народилася ввечері 15 березня, про що стало відомо з Instagram щасливої пари.

Подружжя розмістили спільний допис і показали зворушливе фото з пологового, де зображені їхні руки та крихітні пальчики новонародженої дочки. Дівчинка з'явилася на світ о 18:51, її вага становить 3500 г, а зріст – 52 сантиметри. Лілія та Андрій не стали тримати інтригу і одразу назвали ім'я своєї третьої донечки – Аделіна. Зіркові батьки лагідно називають дівчинку Адель.

Читайте також: Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловіку відкосити від армії.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik/instagram.com/andrii_dykyi

"Наша Адель. Дика Аделіна Андріївна. Будь щаслива, донечко", - написали 42-річна ведучий та 45-річний танцюрист.

Незадовго до пологів Лілія розповідала, що вибір імені для третьої доньки було для них з чоловіком "задачкою із зірочкою". Для пари було важливо, аби воно було співзвучне з прізвищем та подобалося всім членам "дикої сімейки". "Є варіант, але поки не скажу. Звикаємо, говоримо з нею. Коли зустрінемося - зрозуміємо, чи точно підходить ім'я", - розповідала телеведуча.

Нагадаємо, Лілія Ребрик та Андрій Дикий познайомилися на шоу "Танці з зірками" у 2011 році. Романтичні стосунки між ними почалися після зйомок танцювального проекту, і вони невдовзі одружилися. У 2012 році в їхній сім'ї з'явилася перша донька Діана. Друга Поліна народилася у 2018 році. У жовтні 2023 року телеведуча оголосила про третю вагітність.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Про те, що вона носить під серцем третю дитину, акторка дізналася, перебуваючи в рідних Чернівцях. Тоді з вечора її чоловік купив тест на вагітність, і коли очікування підтвердилися, вони були дуже щасливі.

"Ти бачиш ці омріяні дві смужки – і це те щастя, яке неможливо описати, неможливо передати словами! Чоловік теж не спав. Ніжно обійняв і сказав, що він найщасливіший. Ми ніби застигли: стояли в обіймах і відчували одне одного. Просто мовчали. Наші доньки застали нас такими загадковими. Тож ми, не вагаючись і не вибудовуючи якийсь план, просто розповіли їм. Сказали, що у нас буде родинна таємниця – ще одна дитинка, братик або сестричка", - розповідала Лілія.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Раніше хореограф Євген Кот та його дружина оголосили стать майбутньої дитини.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков