Лайм

Ніно Катамадзе висловилася про концерти у Росії та розповіла, де мешкає її 16-річний син

Грузинка озвучила деякі подробиці

Ніно Катамадзе, яка раніше заявляла про плани жити в Україні, прокоментувала виступи у країні-агресорці РФ до початку повномасштабної війни. Так, вона зізналася, що приїжджала туди, оскільки "не мала іншого вибору".

Подробицями грузинська виконавиця поділилася в рамках проекту "ТСН. Наодинці". Вона розповіла, що раніше намагалася отримати візу до Британії та США, аби розвивати творчу кар'єру там, проте реалізувати задумане не вдалося. Через це артистка обирала варіант, який був їй доступний, - Росію. Наразі ж, як запевняє знаменитість, вона не планує повертатися до країни-окупанта і виступати там.

Читайте також: Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук.

Фото: instagram.com/nino_katamadze_official

"У мене були думки (переїхати) на початку 2000-х, коли я не починала співати. Тоді був ще Радянський Союз. Незважаючи на те, що прекрасна Грузія починала жити як незалежна країна, все одно не були ще розвинені ті інститути, як сьогодні, і не були відчинені європейські, американські двері. І тому я один-два рази намагалася йти в американське та англійське посольство. Звісно, мене ніхто не пустив, - пояснила вона. - Це болісна тема та наша реальність. Тому моя діяльність у Росії говорить про те, що у мене не було вибору і я обирала те, що я мала під рукою. Побачила багато чого та зробила багато висновків. Думаю, їздити до Росії не буду".

Окрім того, відома грузинка висловилася також і про сина Ніколаса, якому нещодавно виповнилося 16 років. Зірка зазначила у тому ж інтерв'ю, що наразі її нащадок перебуває у Грузії. Катамадзе пропонувала йому проїхати до нашої країни, щоб тут разом відсвяткувати день народження, проте хлопець відмовився через повномасштабну війну.

"Коли йому був один рік, я теж не була з ним, і зараз на 16-річчя знову не буду поруч. Я йому запропонувала поїхати до України і тут святкувати. Я навіть не думала, я просто наголосила, що ми будемо поряд. Він сказав, що Україна воює, тому йому некомфортно святкувати свій день народження у Києві. Про подарунок ми якось домовимося. Він схожий на мене та на тата", - сказала співачка.

Читайте на тему: Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС.

співачка з сином Ніколасом. Фото: скриншот

Нагадаємо, Ніно Катамадзе заміжня за чоловіком на ім'я Давид. Син у пари народився навесні 2008-го року. На даний момент артистка мешкає у рідній Грузії, і заявляла про те, що поки не планує перебиратися в Україну, бо потрібна своїй державі.

"Я жила шість місяців в Києві, коли у мене був такий чудовий стан, я чекала на синочка. Але зараз я не можу. Зараз моя участь потрібна там, де моя країна, і звідти робити добрі справи і для моєї України в першу чергу. Найбільше концертів я робила для України з Україною. Це відповідь за ту любов, яку я отримала від усієї України, коли я їздила на гастролі", - розповідала вона.

Після початку повномасштабного вторгнення знаменитість відмовилася від російської, якою розмовляла значну частину свого життя. У червні 2022-го року вона говорила, що тепер буде давати інтерв'ю лише українською чи грузинською.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також