Лайм

Пропагандист Нікіта Джигурда, який є уродженцем Києва, може долучитися до російської армії

Сам чоловік поки не поспішає коментувати ситуацію

Актор та співак українського походження Нікіта Джигурда, який раніше приїжджав на Донбас, може долучитися до армії російських окупантів. За повідомленнями росЗМІ, він нібито вже домовився про службу в підрозділі, де служать чоловік блогерки Олени Бліновської Олексій та колишній адвокат актора Михайла Єфремова Ельман Пашаєв.

Сам уродженець Києва подібну інформацію поки ніяк не коментує, але і не поспішає заперечувати. Як пишуть пропагандисти, в рамках поїздок на окупований Донбас чоловік навідувався до підрозділу в окупованій частині Донецької області, у якому збирається служити. Туди путініст прибув, щоб зібрати кошти на ворожі ракети та передати їх російським солдатам.

Читайте також: "Достойна" відповідь на приїзд Орландо Блума: Бєдняков висміяв візит Джигурди до Волновахи.

Фото: instagram.com/marinanisina

"Так, Джигурда збирається заходити до цього підрозділу і вже запросив клопотання, яке є підставою, щоб громадянина розглянули на вакантну військову посаду у конкретному підрозділі", – заявляє російська преса.

У той же час Ельман Пашаєв вже висловився стосовно чуток про ймовірну службу Джигурди, але при цьому вирішив уникнути прямої відповіді: "Джигурда дуже сміливий, він може все. Він здоровий, як слон. І патріот. Чесно, він може все".

Нагадаємо, раніше російський актор і виконавець, який народився в українській столиці, приїжджав до загарбників, аби підтримати їх у їхніх злочинах проти нашого народу. Зірка не соромиться демонструвати свою явну проросійську позицію та захоплюватися кривавою політикою Кремля. Більше того, раніше артист похвалився фото у військовій формі. На знімку він позував на тлі військової техніки.

Читайте на тему: Джигурда розповідав, як Медведчук пропонував йому стати кандидатом в президенти України.

Фото: скриншот

До слова, політичні погляди Джигурди завжди малу чітку суперечливість: у минулому він підтримував і Майдан, і сепаратистів ДНР. Але після 2014-го року чоловік остаточно став на бік країни-окупанта та перебрався туди жити.

У березні 2017 року музикант отримав паспорт громадянина ДНР. Пізніше указом ватажка ДНР Олександра Захарченка артиста позбавили громадянства - це сталося через 5 днів після його отримання. За словами Захарченка, паспорт був виданий співакові помилково.

9 грудня 2022 року у мережі заговорили про те, що Нікіта Джигурда отримав російське громадянство за спрощеною процедурою як громадянин України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля