Лайм

Нас намагаються виставити нелюдами: Потап заявив, що не висміював смерть Анастасії Заворотнюк

Чоловік Насті Каменської зробив заяву у соцмережах

30 травня пішла з життя російська акторка Анастасія Заворотнюк, яка роками боролася з агресивною формою раку. Про її смерть висловилися не лише близькі люди, але й деякі представники українського шоу-бізнесу. Зокрема, репер Потап прокоментував свої раніше сказані слова про зірку "Моєї прекрасної няні".

Так, на своїй сторінці в Instagram артист оприлюднив stories, де різко висловився про смерть росіянки. Він дорікнув, що Заворотнюк, яка з 2004 по 2009 рік знімалася у популярному серіалі, через свою героїню висміювала українців та зображувала їх недолугими.

Читайте також: Дочка Анастасії Заворотнюк розповіла, як змінилася після хвороби матері.

Фото: instagram.com/realpotap

"Ну що, Настю, весело було грати в образі, який виставляє українок тупими? Добре, що більше не зіграєш", - написав Потапенко, а також опублікував фото російської акторки із серіалу "Моя прекрасна няня". Через якийсь час stories зникла зі сторінки продюсера, і він не став пояснювати, чому так сталося.

Проте згодом Олексій все ж вийшов на зв'язок і заявив, що ніяким чином не висміював смерть Анастасії Заворотнюк. Ситуацію, яка сталася він назвав фейковою, зазначивши, що до цього причетна російська ІПСО. Чоловік заявив, що російські ЗМІ нібито першими поширили новину, що він глузував зі смерті росіянки.

"Російська ІПСО в дії, але пропоную не вестися на такі провокації. Чергова дезінформація, яка має на меті виставити українців у негативному світлі. Про мене часто пишуть, що попало, але наші ЗМІ підхопили новину, згенеровану в російському інфопросторі і яка спочатку з'явилась саме в їхніх новинах", - написав репер у своєму Instagram.

Читайте на тему: Хвороба Анастасії Заворотнюк: пригадайте найгучніші чутки про акторку та її лікування.

Анастасія Заворотнюк у серіалі "Моя прекрасная няня".Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Окрім того, чоловік Насті Каменської додав, що ІПСО, за його словами, була створена, аби виставити українців нелюдами, які насміхаються з чужої втрати. Таким чином країна-агресорка РФ, як наголошує Потап, намагається дискредитувати нашу країну.

"Хочу сказати: не довіряйте відфотошопленим скринам, щоб у нашому медіапросторі не було новин, які націлені на дискредитацію українців. Це приклад, як нас намагаються виставити нелюдами. Ми ж з вами розумне суспільство, яке вміє аналізувати і перевіряти те, що бачимо, чуємо та читаємо", - зазначив він.

Нагадаємо, Заворотнюк померла вночі 30 травня. З 2019 року 53-річна акторка боролася зі злоякісною пухлиною головного мозку. Весь цей період лікарі робили невтішні прогнози щодо стану її здоров'я, але зірка до останнього намагалася подолати недуг.

Фото: instagram.com/realpotap

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською  

Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни

Старець Прохор отримав видіння, що війна в Україні закінчиться підписанням мирної угоди в кінці 2025 року

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року