Лайм

День захисту дітей: українські зірки зачарували кадрами своїх синів та доньок

Знаменитості не шкодували теплих слів

Сьогодні, 1 червня, традиційно святкують День захисту дітей. Українські зірки, які нещодавно в День вишиванки вразили патріотичними образами, сьогодні також не обійшли увагою питання захисту прав дітей, а також поділилися світлими фотографіями зі своєю малечею.

Лілія Ребрик, Monatik, Настя Каменських, Маша Єфросиніна, Анастасія Приходько та інші зафіксували щасливі миті зі своїми дітьми, де всі радісні та спокійні. Знаменитості не жалкували теплих слів, вони на своїй сторінках у соцмережах побажали всім дітям мати мирне небо над головою та відчувати любов, турботу та тепло від батьків.

Читайте також: Спалені книги пахнуть горем: перша леді України розповіла, що придбала на "Книжковому Арсеналі".

Лілія Ребрик

Донечки Лілії РебрикФото: instagram.com/liliia.rebrik

"Щодня відкриваєш стрічку і у сухій страшній статистиці бачиш обірвані маленькі життя. І з-поміж сотень тисяч страшних фото на тебе дивиться Злата з Одеси, Сашко з Київщини, Ліза з Вінниці і ще сотні і сотні дитячих очей, які більше ніколи не побачать світ. За своїх трьох готова на все! І не створив ще всесвіт того виміру моєї любові до них. Під час війни вона глибша, доросліша, міцніша, бо цінуєш кожну хвилину поруч з ними", - висловилася Лілія в Instagram.

Анастасія Приходько

Анастасія з дітьмиФото: instagram.com/prykhodko_official

"Мої діти – найголовніша моя нагорода. Діти – це наше майбутнє, продовження України! Їхнє майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить від них. Вони повинні жити у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль, насильство та війна", - написала Анастасія Приходько.

MONATIK

Монатік з синамиФото: instagram.com/irinamonatik

Артист звернувся до підписників разом зі своєю дружиною Іриною.

"З Днем захисту дітей, наші любі малята! Ви наш з татом скарб. Наша мотивація та безмежне кохання", - написали вони та показали фото зі своїми чарівними хлопцями.

Катерина Осадча

Сини Осадчої з квітамиФото: instagram.com/kosadcha

"В світі не мають страждати діти і сьогодні всією планетою давайте загадаємо, щоб діти не страждали. Діти, вибачте нас дорослих, ми не змогли зробити так, щоб не було більше воєн, вибачте нас, можливо це зможете зробити ви", - влучно висловилась Катерина.

Настя Каменських

Каменських на концертіФото: instagram.com/kamenskux

"Впевнена, що всі ми мріємо про світ, де кожна дитина зможе насолоджуватися щасливим безтурботним дитинством поряд з рідними без війн, катаклізм і хвороб. Я щиро хочу, щоб дорослі завжди пам'ятали про дітей у собі та допомагали іншим проживати щасливе дитинство. З Днем захисту дітей", - написала Каменських.

Маша Єфросиніна

Маша з синомФото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Я не знаю, як сьогодні захистити своїх дітей від всього, але знаю, що роблю для них все, що в моїх силах: люблю їх, чую, підтримую в усьому, навіть в помилках. Завжди повторюю одне – я буду з ними поруч…" - написала Маша.

Раніше ми писали, що Ольга Сумська зворушливо звернулася до доньки. Донька Антоніна Паперна тривалий час живе в Росії.

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також