Лайм

Обожнюю: Ольга Сумська зворушливо звернулася до старшої доньки

Донька Сумської тривалий час живе в Росії

Українська акторка Ольга Сумська, яка раніше розповідала, що сумує за старшою донькою Антоніною Паперною та онуками, які живуть в Росії, привітала її з днем народження. Знаменитість пригадала часи, коли донька ще була маленькою дівчинкою.

На сторінці в Instagram Ольга виклала архівні світлини та чуттєво звернулася до рідної людини. На кадрах видно, як юна дівчина Антоніна позує з мамою та покійною бабусею.

Читайте також: Міняла підгузки літнім людям: як війна змінила життя зірки українських серіалів Таїсії Щурук.

Щаслива Ольга з донькоюФото: instagram.com/olgasumska

"Обожнюю! Моя рідненька, з днем народження! Люблю", - емоційно написала Сумська.

Три поколінняФото: instagram.com/olgasumska

Антоніна Паперна живе в РосіїФото: instagram.com/olgasumska

Нагадаємо, що Антоніна Паперна тривалий час живе в Москві та мовчить про жахливі події в Україні, спровоковані країною-агресоркою. Антоніна виїхала до Росії задовго до великої війни в Україні. Паперна вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича, подружжя має двох дітей. Сама Ольга Сумська неодноразово наголошувала, що позиція доньки є доволі складною темою для неї. В Росії у Ольги Сумської є двоє онуків - 7-річна Єва та 3-річний Данило.

Раніше ми розповідали, що пропагандист Нікіта Джигурда може долучитися до російської армії. Сам чоловік поки що не поспішає коментувати ситуацію.

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також