Лайм

Мрія стала реальністю: "Міс Всесвіт Україна" перемогла на Кубку України з бодібілдингу

Дівчина розповіла, яким був шлях до здійснення цього бажання

Єлизавета Ястремська, яка представляла нашу країну на міжнародному конкурсі краси "Міс Всесвіт-2021", перемогла на Кубку України з бодібілдингу. Українська підприємиця і модель здобула перше місце у категорії "Модель бікіні".

Про це дівчина розповіла у своїх соцмережах, а також показала ролик з конкурсу. У підписі до відео ого вона зізналася, що здійснилася її мрія, однак шлях до неї не був легким.

Читайте також: "Штучна Міс": перший у світі конкурс "ШІ дівчат" проведуть у США.

Фото: instagram.com/__lizaelza__

"Це було нелегко — я працювала по 4-5 годин на день у спортзалі, зранку та ввечері, щоб досягти цієї мети. Важка праця, дисципліна та віра в себе зробили це можливим. Якщо у вас є мета та чітке бачення, куди ви хочете йти, ви можете досягти всього! Не зупиняйтеся, працюйте наполегливо, і ваші мрії здійсняться!" – написала Ястремська.

Можна побачити, що на заході Єлизавета з’явилася у червоному купальнику, який був декорований стразами. Наприкінці ролика дівчина похвалилася заслуженою медаллю.

Тим часом у коментарях колеги та шанувальники не шкодують для моделі слів захоплення та продовжують вітати її з перемогою.

  • "Неймовірна перемога яка потребує величезних зусиль та дисципліни"
  • "Ваааау Ліза! Браво! Це неймовірна праця! Молодець!"
  • "Ти просто королева!"
  • "Лізо, щиро вітаю тебе з чудовим досягненням. Ти неймовірна!" – йдеться у деяких коментарях.

Читайте на тему: У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений (@__lizaelza__)

До слова, Єлизаветі Ястремській 29 років. Титул "Міс Україна Всесвіт" вона здобула у 2020 році, після чого поїхала представляти нашу країну на міжнародній арені.

Модельну кар’єру розпочала у 2014 році. Окрім участі у показах, зйомках та рекламі, дівчина з'являлася на обкладинках та в журналах: L'Officiel Baltic, L'Officiel Ukraine, ELLE Ukraine, XXL, Playboy (Чехія), Ellements magazine, Touch Magazine, та інших.

У 2016 році Ястремська заснувала бренд жіночого одягу Elza, який займається створенням вечірніх суконь та купальних костюмів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також