Лайм

Володимир Завадюк висловився про життя після камінг-ауту та показав романтичні фото з коханим

Знаменитість поділився своїми думками

Близько року тому продюсер "Голосу країни" Володимир Завадюк зробив камінг-аут, висловившись на дану тему в соцмережах. Тепер чоловік зізнався, як змінилося його життя за цей період і чи не пошкодував він про подібне рішення.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість оприлюднив пост з нагоди початку тижня Прайду (націлений на відзначення різноманітності ЛГБТК-спільнот за допомогою яскравого параду). Завадюк поділився, що після зізнання зміг нарешті відчути себе вільним та почав жити повним життям. Окрім того, він опублікував кадри, на яких позував зі своїм бойфрендом, з яким мешкає разом.

Читайте також: Роблять вигляд, що це не так: продюсер Завадюк розкритикував зірок, які приховують свою орієнтацію.

Фото: instagram.com/zavaduk

"Моє рішення 100% дало можливість мені вільніше себе почувати. Воно надало мені крила. Я безумовно став продуктивніше та вільніше в своїх ідеях. Моє коло спілкування, з надихаючими мене людьми... збільшилося. Я палаю та не боюся більше. Я відчував, що для деяких людей я став магнітом.

Я не побачив упередження від своїх колег, студентів, людей, з якими я проводжу час — і це дуже важливо для мене. А тих, хто був налаштований вороже, зміг збалансувати в думках. І це перемога. Я навчився робити компліменти вільно, запитувати у людей про їхні межі більше. Для того, щоб нікому не шкодити. Щоб бути вільним, але водночас поважати чужі кордони і говорити відкрито про свої", - йдеться у публікації.

Більше того, продюсер "Голосу країни" написав, що нарешті покращив стосунки з мамою і може говорити з нею на особисті теми:

"Мене нарешті прийняла мама. І тепер ми з нею говоримо про моє особисте, як друзі. Відчуваю, що це мало статися раніше. Саме тому, я кажу, що вчасно зізнаватися собі в тому, ким ти є, в своїй автентичності — це дуже важливо. І хоч для мене це не було відкриттям, бо я завжди знав, що я гей і ніколи не приховував цього… Але мені здається, це мало важливу соціальну місію… Я вірю, що виходів з шафи стане більше. Бо без рівності нам не місце в Європі".

Читайте на тему: Щастя тут і зараз: після камінг-ауту блогер Машуковський зробив пропозицію своєму обранцю.

Фото: instagram.com/zavaduk

Свій камінг-аут чоловік називає "особистим викликом", який дає сміливість нарешті жити щасливе життя. Зірка підсумував, що зараз, у наші часи, - це важливо як ніколи.

"Я і досі чую відголоски того допису. Я щасливий, що зміг когось надихнути на сміливий крок до себе. І я буду продовжувати це робити. Тому що кохання — це кохання. І саме тому сьогодні я сміливо ділюся з вами моментами зі свого iCloud - це мій рік в почуттях. Які не завжди бувають простими. Це теж виклик. І розбудова своїх правил та свобод.

Проте це розпалює сильніше. І я хочу, щоб ви побачили, що LGBTIAQ+ пари - це ок, це так само, як і у вас. Це гарно, - зауважив він. - І зараз, як ніколи важливо, усвідомлювати важливість підтримки вільного суспільства. Пам’ятайте — бути чесним з собою = жити щасливе життя. Особливо зараз".

Володимир ЗавадюкФото: instagram.com/zavaduk

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами