Лайм

Велика честь для мене: Девід Бекхем розсекретив подробиці зустрічі з Чарльзом III

Чоловіки побачилися з особливої нагоди

Британський футболіст Девід Бекхем зустрівся з Чарльзом III, який продовжує лікуватися від раку. Монарх призначив всесвітньо відомого спортсмена головою свого благодійного фонду.

Про зустріч із правителем Сполученого Королівства Бекхем розповів на своїй сторінці в Instagramа також оприлюднив спільні фото з ним. Зокрема, відомо, що Чарльз III прийняв чоловіка у своєму маєтку Гайгроу.

Читайте також: Коло довіри крихітне: подруга Кейт Міддлтон розповіла про її стан під час лікування раку.

Фото: instagram.com/davidbeckham

Під час зустрічі знаменитості не лише обговорили освітні програми, але зустрілися зі студентами. Під час цього обоє багато усміхалися та демонстрували тепле спілкування. Девід, як відомо, тепер буде послом благодійної організації Чарльза KingsTrust.

Фото: instagram.com/davidbeckham

"Для мене велика честь стати послом Королівського фонду. Було тепло почути від Його Величності про проєкти та амбіції Фонду під час мого нещодавнього візиту до садів Гайгроув... Як людина, яка виросла в Лондоні, але перейнялася любов'ю до сільської місцевості, я з нетерпінням чекаю підтримки освітніх програм Фонду та зусиль, спрямованих на те, щоб молодь краще розуміла природу і ми поділилися порадами з бджільництва!" - прокоментував зустріч із королем чоловік Вікторії Бекхем.

Читайте на тему: Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини.

Фото: instagram.com/davidbeckham

До слова, колишній капітан збірної Англії вже не вперше зустрічається з представниками королівської родин, у тому числі із самим королем. Футболіст добре знайомий з іншими представниками британської монархії.

Фото: instagram.com/davidbeckham

Ще у 2003-му році 49-річний чоловік отримав лицарський орден від Єлизавети II за успіхи у спорті. Також сім'я Бекхемів була у числі запрошених на важливі події: весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон, принца Гаррі та Меган Маркл, а також похорон Єлизавети II.

Фото: instagram.com/davidbeckham

Що стосується підтримки України, то Бекхем у період повномасштабної російсько-української війни продемонстрував солідарність з Україною. Так, у минулому знаменитий футболіст надав свою сторінку в Instagram з на той момент 71,4 млн підписників (зараз 87,8 млн) українському лікарю, щоб показати роботу перинатального центру в Харкові: "Сьогодні я надав свою соцмережу Ірині, яка завідує перинатальним центром у Харкові, Україна, де вона допомагає матерям народжувати". Окрім того, Девід разом із дружиною Вікторією ініціювали збір коштів на допомогу українським дітям та їхнім матерям через фонд UNICEF.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні