Лайм

38-річна Леді Гага відреагувала на чутки про свою вагітність жартівливою заявою: відео

Артистка дала чітку відповідь

Леді Гага відреагувала на чутки стосовно того, що вона вагітна. Нагадаємо, днями у мережі з'явилися фото і відео, на яких співачка постала з кругленьким животиком, після чого прихильники запідозрили її з можливим поповненням у родині. Однак зірка сцени спростувала подібні припущення.

38-річна знаменитість опублікувала у своєму TikTok ролик, де заперечила, що вона скоро стане матір’ю. Так, у відео Гага використала наступні рядки: "Не вагітна - просто плачу у спортзалі". На тлі у цей момент грала пісня її колеги по сцені Тейлор Свіфт.

Читайте також: Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка".

Фото: instagram.com/ladygaga

У такий спосіб американська поп-зірка пролила світло на плітки з боку суспільства, і зробила виключення, оскільки своє особисте життя вона коментує вкрай рідко.

До слова, виконавиця понад чотири роки зустрічається з підприємцем Майклом Поланскі. Про стосунки з ним вона практично не висловлюється і не так часто появляється разом із бойфрендом на публіці.

Поява співачки, яка спровокувала припущення про поповнення у родині, сталася під час репетиційної вечері з нагоди майбутнього весілля сестри знаменитості Наталі Джемарнотти. Тоді Гага позувала у маленькій чорній сукні, яка підкреслила її фігуру. Вбрання вона доповнила аксесуарами, зібраним у пучок волоссям, червоною помадою та взуттям на підборах.

Читайте на тему: Злата Огнєвіч показала каблучку: співачку вітають із заручинами.

фото, після якого співачку запідозрили у вагітності.Фото: instagram.com/gagaessentials

Для довідки: крім музичної діяльності, Гага також є ЛГБТ та ВІЛ/СНІД-активісткою, відома ексцентричністю, провокативністю та візуальними експериментами в образах. У період повномасштабної російсько-української війни американська співачка висловила підтримку нашій країні.





  • У березні минулого року Гага знялася в рекламі шампанського в розкішній сукні українського бренду: фото і відео.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні