Лайм

8 годин у черзі: Володимир Дантес розповів, як ходив оновлювати дані у ТЦК

Артист показав фото та озвучив подробиці

Володимир Дантес, який нещодавно скаржився на пригнічений стан, поділився подробицями походу до військкомату. Так, виконавець розповів, що відправився оновлювати дані у ТЦК після набуття чинності нового закону про мобілізацію.

У Instagram виконавець оприлюднив кадр, на якому стояв у черзі задля оновлення даних. За словами артиста, він чекав близько восьми годин, і лише після цього йому вдалося реалізувати задумане. "Спочатку тут 8 годин, тепер новий квест", - підписав фото Дантес.

Читайте також: Оновлення даних у ТЦК: чому зараз великі черги, якщо у чоловіків є ще багато часу.

Фото: instagram.com/volodymyrdantes

Пізніше Володимир показав довідку про проходження медичного огляду. Також він зазначив, що проходив огляд у лора, який обстежував і його колегу Антона Вельбоя (сценічний псевдонім – Wellboy). Наостанок колишній чоловік Наді Дорофєєвої зауважив, що всі необхідні перевірки має пройти до 14 червня.

Читайте на тему: Новий закон про мобілізацію: чи призиватимуть в армію жінок.

Фото: instagram.com/volodymyrdantes

До слова, нещодавно ведучий Анатолій Анатоліч скаржився на те, що електронна черга до ТЦК не спрацювали у його випадку. Він ділився подробицями невдалої спроби у своїх соцмережах:

"Я записався в електронну чергу в Оболонський ТЦК, на 15:00. Прийшов, а мені сказали, що електронна черга не діє. Що це в тестовому режимі. Я запитую: "Як це в тестовому, якщо я там вводив усі свої дані?" – пояснив шоумен. - Мені сказали: "Добре, бачите, ви пройшли тест. Я вас вітаю. Ставайте в чергу і беріть талончик. Але сьогодні можете не ставати, бо більше 100 людей, і ви навряд чи дочекаєтесь".

"Перевірив для вас, як працює електронна черга в ТЦК. Я зрозумів, що єдиний спосіб потрапити в ТЦК, - це кинути все, і о 6 ранку вже стояти під входом, - також зазначав батько трьох дітей. - Може, це я такий балуваний і звик до українського сервісу, і тому чомусь подумав що в ТЦК буде сервіс. Або варіант ще більш дієвий - ходити біля метро і шукати поглядом працівників ТЦК, щоб вони мене туди доставили".

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля