Лайм

Невиліковна хвороба: український режисер пояснив, чому йому не місце на фронті

Постановник шоу розповів про проблеми зі здоров'ям

Український режисер Герман Нєнов, який створив номер для представниці Люксембургу на "Євробаченні-2024", пояснив, чому, на його думку, він не принесе користі війську, хоча й придатний до військової служби.

В інтерв'ю ТаблоID, 35-річний кліпмейкер зізнався, що має серйозні проблеми зі здоров'ям, через які більшу частину шкільного життя навчався індивідуально. Герман заявив, що він епілептик, і хоча приступів нині немає, вони можуть повторитися будь-якої миті.

Читайте також: Єдиний годувальник у родині: Нікіта Добринін розповів, чому не мобілізувався в ЗСУ.

Фото: instagram.com/german.nenov

"Я реально дуже хвороблива людина. В мене жахливий зір, в дитинстві в мене була епілепсія, через що я не мав фізичних навантажень і навіть не ходив в школу, а мав індивідуальне навчання. Через це я зовсім не орієнтуюсь в просторі. Зараз в мене немає епілептичних приступів, але епілепсія - це невиліковна хвороба, і при великих стресах вона може повернутись. Я постійно усе гублю, забуваю, розбиваю", - розповів він.

Водночас Нєнов називає себе законослухняним громадянином і каже, що вже оновив свої дані. Герман вважає, що більше користі країні принесе, створюючи культурний імідж та сплачуючи податки, але якщо його призовуть, то тікати не буде.

Читайте також: Чому не на фронті: що говорять про можливість мобілізації українські актори та співаки.

"В мене військовий квиток. В мене є броні на часи проєктів, які пов’язані з державою. Наразі в мене броні немає, але я законослухняний громадянин. В мене все в порядку з даними. Але не впевнений, що зможу принести війську велику користь, я, людина, яка не знає де право і ліво, - сміючись каже режисер. - Мені здається, що я більше приношу користі у формування культурного іміджу країни та в податковому плані. Наприклад, під час Євробачення кожен з перфомансів чи проявів України на шоу мав великий резонанс в міжнародних ЗМІ. Але якщо держава вирішить, що я повинен бути на фронті, я піду туди. Ховатись чи бігти кудись я не буду".

Фото: instagram.com/german.nenov

Тим часом Сергій Жадан і троє учасників гурту "Жадан і собаки" мобілізувалися у НГУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці