Лайм

Ніколи не уявляв себе в армії: Мирослав Кувалдін розповів про свою службу в ЗСУ

Зірка детально озвучив свою думку з цього приводу

Мирослав Кувалдін - лідер гурту "The ВЙО", який у період повномасштабної війни долучився до захисту рідної країни та став військовослужбовцем 59-ї ОМБПР. Однак сам чоловік зізнається, що раніше ніколи не міг уявити себе в армії.

Про це виконавець нігерійського походження заявив в рамках програми ТСН "Наодинці". Він зауважив, що у минулому, ще на початку 90-х, мав білий квиток, оскільки тоді не хотів служити. Але зараз, як каже музикант, життя вміє дивувати і його ставлення щодо цього питання змінилося.

Читайте також: Актор Гарік Бірча - старший сержант ЗСУ: що стало з зіркою комедійного серіалу "Віталька".

Фото: facebook

"Я в армію ніколи не хотів попасти, і коли я мав служити, це ще була майже радянська армія, у мене був білий квиток. Я був типу як звільнений. Я ніколи в армії себе не уявляв, але Бог - такий іронічний, що може максимально тебе здивувати, - пояснює артист. - Я розумію, що все те, де ми опиняємось, має якийсь резон. У когось є на це причини і це для чогось все робиться. Відповідно, потрібно робити максимально добре в тих місцях і в ті часи, де ти опиняєшся. Я так до цього ставлюся. Я себе тут не уявляв, але зараз тут намагаюсь робити все максимально добре".

"Якщо згадати Другу світову війну, то на заводах залишались лише 14-річні діти, а всі інші вже були на фронті. Якщо ми хочемо виграти цю війну, то потрібно згадати ті часи і трішки зібратися. Всі помилково думають, що їх це не стосується, і їх це омине. Але рано чи пізно загарбники прийдуть і у ваші родини, і у ваші будинки, і ви уже не зможете з ними розмовляти", - також коментує він тему мобілізації.

Читайте на тему: Я стою на обліку: MELOVIN чесно зізнався, чому не пішов захищати країну.

Фото: facebook

Окрім того, співак підкреслив, що держава також має сприяти наближенню перемоги та підлаштовувати законодавство відповідно до потреб суспільства:

"Економіка має працювати. Заводи мають в три зміни працювати, мають бути якісь пільги людям, які самотужки зараз роблять зброю. Законодавство має підлаштовуватись, приймати закони, щоб людина максимально могла… Наприклад, захотів робити дрони чи якісь снаряди… Відкрив ФОП, ось тобі держава виділяє місце, максимальні умови дає, тільки робіть. Оце нам потрібно для допомоги".

До слова, Кувалдін є фронтменом гурту "The ВЙО", який був створений ним у 1990 році разом із Сергієм Підкаурою, українським музикантом, композитором та поетом. Підкаура є гітаристом гурту. Окрім того, Мирослав - автор пісень для відомих українських виконавців, наприклад, хіти Полякової "Бывший" і "Первое лето без него" створив саме він. Детальніше про біографію знаменитості, його творчий шлях та рішення мобілізуватися - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці