Лайм

Вся в білому: Тіна Кароль на концерті солістки The Hardkiss блиснула сукнею за кругленьку суму

Співачка мала приголомшливий вигляд

Українська співачка Тіна Кароль, яка розповідала про кредит, пов'язаний із Євробаченням, вразила своїм вбранням на сцені. Знаменитість запросили на сольний концерт солістки гурту "The Hardkiss" Юлії Саніної, який відбувся в Києві.

На сторінці в Instagram артистка поділилася приємними емоціями з концерту. На ньому співачки разом виконали відомий хіт "Вільна", зал підхопив його, тож і глядачі, і виконавці були на одній хвилі.

Читайте також: Віра Брежнєва показала рідкісні кадри зі своїми сестрами та мамою.

"Вільна була, є та буде. Сьогодні ця пісня стала символом боротьби. Ми вільні люди вільної країни, сміливі та непокірні нікому", - висловилася Кароль.

Під час виконання пісні "Вільна"Фото: Скріншот

Для цього заходу Тіна Кароль обрала красиве вбрання білого кольору – від українського бренду J’amemme, дизайнеркою якого є Юлія Ярмолюк.

Це довга сукня ручної роботи з плісированої тканини (до речі, ціна на неї "кусається"). На офіційному сайті бренду йдеться про те, що вона коштує 1700 євро (близько 75 тисяч гривень).

Біла сукня НімфиФото: Скріншот офіційного сайту J’amemme

Підписники не залишились осторонь та щиро висловлювали своє захоплення і виконанням пісні, і образами Тіни Кароль та Юлії Саніної.

Підписники у захватіФото: Скріншот

  • "Такі повітряні, як зефір "Жако".
  • "Це так красиво".
  • "Дві найкращі та найулюбленіші співачки".
  • "Від вашого виконання мурахи по тілу".

Раніше ми писали, що Аліна Гросу розсекретила, що знімається у проекті від Netflix. Артистка заінтригувала, що поруч з нею працюють відомі актори, тож набиратися досвіду цікаво та пізнавально.

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці