Лайм

Гастролює у Європі: в мережі показали, де зараз чоловік Юлії Саніної

Музикант засвітився у Празі

Чоловік Юлії Саніної Валерій Бебко, місцеперебування якого раніше активно обговорювалося у мережі, наразі знаходиться у Європі. Так, днями він виступив у Празі у складі гурту The Hardkiss.

Відео виступу відомого колективу вже оприлюднили у мережі відвідувачі заходу. Також ситуацію прокоментував Telegram-канал "Культурна Прачечна".

Читайте також: Що зараз із Павлом Табаковим - переможцем шоу "Голос країни" та зіркою проекту "Шанс".

Валерій Бебко виступив у Празі разом зі своєю дружиною та іншими учасниками гуртуФото: instagram

У дописі також йдеться про те, що музикант нібито виїхав з України ще до початку повномасштабної війни, але не став повертатися. Згідно з іншою версією, Бебко міг перетнути кордон у травні 2023 року напередодні "Євробачення", де його дружина була ведучою. Ведучий Артур Адамов казав, що минулої весни Саніна повернулася до Києва, у той час як її коханий залишився за кордоном.

"Вона [Юлія Саніна] приїхала, походила по телебаченням, презентувала свою нову пісню, а його [Вала Бебко] немає. Вона оголошує, що гурт The Hardkiss їде в тур. Усі такі: "Ну а Вал де?" А Вала немає. Вона каже: "Ми робимо акустику". І таким чином вони вирішили якось не задіювати чоловіків з гурту, які саме зараз, напевно, перебувають за кордоном", - висловлювався на цю тему ведучий "Люкс ФМ".

Саніна, як відомо, у період повномасштабної війни презентувала оновлену концертну програму, яка проходить в українських містах без інших учасників гурту The Hardkiss, в тому числі і без її чоловіка.

"Я приїду зі спеціальною програмою. Це буде дещо інше. Рояль, віолончель, саксофон, пісні The Hardkiss. Це скоріше моє, ніж хлопців. Це Special Kiss - ніжна програма для камерних маленьких залів - там, де ми зможемо бути впевнені в безпеці людей. Це єдиний формат, на який я зважилася. Але я зважилася", - розповідала виконавиця наприкінці лютого.

Читайте на тему: Приховує народження дитини: журналістка розповіла, що зараз з Вікторією Смеюхою з "НеАнгелів".

Юлія Саніна і Валерій БебкоФото: instagram.com/the_hardkiss

"Саме тому українськими містами співачка гастролює сольно зі спешл програмою. Власне, нічого протизаконного у тому немає. Більше дивує позиція Саніної, яка видаляє коменти чи блокує людей, які справедливо запитують, чи буде Вал на концертах? Ми свого часу теж просили піар-менеджера артистки прокоментувати чутки, але відповіді, як ви розумієте, не отримали", - говориться у пості "Культурної Прачечної".

Нагадаємо, співачка Юлія Саніна вийшла заміж за Валерія Бебка, який є креативним продюсером та гітаристом The Hardkiss, у 2011 році. Вони побралися через два роки після знайомства, а свої стосунки приховували протягом п'яти років. У листопаді 2015 року у пари народився син Данило.

  • Також у минулому у мережі ходили чутки про те, що Саніна розлучається з Валом після 12 років шлюбу. В команді співачки відреагували на такі припущення.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям