Лайм

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Представники видання прокоментували ситуацію

Євген Клопотенко оприлюднив у мережі скриншоти листування з нібито редактором видання "Заборона", який пропонував йому співпрацю. Начебто помилившись з чатом, так званий представник медіа обізвав шеф-кухаря нецензурними словами, і відповідь з боку кулінара не змусила на себе довго чекати.

"Шановні твіттеряни, на зв'язку з вами ху*сос, по версії редакторів незалежного медіа "Заборона". Ось що мені цікаво: якщо я вам такий неприємний, нах*я ви мені пишете?" - зауважив у своїй публікації в Twitter популяризатор української кухні.

Читайте також: Нищили свого: акторка Леся Самаєва висловилася про колег, які хейтили Горбунова через серіал.

Фото: twitter

Як можна побачити на опублікованих скриншотах, у листуванні йдеться про деякі домовленості. Клопотенку нібито пропонує співпрацю редактор "Заборони", який не уточнює свого імені. У повідомленні чоловік розповідає, що видання створює рубрику подкастів і хоче запросити Євгена в якості гостя першого випуску. Далі людина, яка назвала себе представником медіа, цікавиться в кулінара, скільки буде коштувати запис випуску із ним, на що той відповідає, що зазвичай це не коштує нічого.

Вже згодом, через якусь хвилину, нібито редактор надсилає ще одне повідомлення, після якого можна зрозуміти, що він помилився чатом.

Читайте на тему: Цензура на мистецтво: диригентка Линів відповіла на критику свого рішення грати російську класику.

У "Забороні" прокоментували скандальну ситуацію та сказали, що вона спрямована на те, щоб розпалити хейт в сторону медіа. Головна редакторка Євгенія Костіна розповіла, що комунікація з Клопотенком велася від імені фейкового акаунту, оскільки, за її словами, працівники медіа ведуть комунікацію з особистих профілів, а не з Telegram-каналу нібито "Заборони". Також Костіна уточнила, що її видання наразі не планує ніяких подкастів.

"Нам дуже шкода, що під атаку (навряд чи це жарт) потрапив саме Євген Клопотенко, якого ми дуже цінуємо. Про те, що звернення до пана Євгена велося з заборонівського акаунту, свідчить лише логотип. Який будь-хто може поставити будь-куди як юзерпік. Припускаємо, що це є ціле спрямованою стратегією для розпалювання хейту в сторону нашого медіа", - йдеться у заяві.

Фото: t.me/zaborona_com

Крім того, Костіна прокоментувала пост Клопотенка у X (раніше – Twitter), про який згадувалося вище. "Маю вас запевнити, що ми не запускаємо подкастів та не маємо таку тему. Аби ми могли з'ясувати, хто це зробив від нашого імені, буду вдячна, якби ви мені прислали повний скрін", - написала Євгенія.

Фото: twitter

Читайте на нашому сайті: Після сварки з Соловій Маша Єфросиніна визнала відповідальність за зросійщення українців.

Тим часом у соцмережах продовжується активне обговорювання ситуації, що склалася. Деякі юзери пишуть про те що, "чорний піар - теж піар".

  • "Видно в когось не вдалися сирники по твоєму рецепту"
  • "Прильот за борщ з грушами відбувсь"
  • "Світило журналістики"
  • "Пане Євген, ви рецепт паски їм не скинули?"
  • "Це не медіа. Це заснована росіянкою Сєргацковою структура, яка діяла за іноземні кошти - німецькі ліворадикальні та прямо комуністичні фонди. Основна мета створення "Заборони" за кілька років до повномасштабки - підривна діяльність проти патріотичних організацій", - йдеться у деяких коментарях.

"А у нас все пучком": тим часом Потап показав, як виступав з російськомовними піснями у клубі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші