Лайм

Багато грошей йде на лікування: Катерина Тишкевич з чоловіком продали новий будинок

Зірка запевнила, що не шкодує про таке рішення

Катерина Тишкевич, яка продовжує лікування, розповіла про нерухомість під Києвом. Акторка разом з чоловіком Валентином Томусяком купила будинок за кілька тижнів до початку повномасштабної війни, проте зараз подружжя вирішило його продати.

В Instagram-stories знаменитість зізналася, що це пов'язано з втратою акторських заробітків, а також чималими витратами, які потягнуло за собою тривале лікування. У своєму блозі дівчина показала кілька архівних фото та поділилася спогадами на цю тему.

Читайте також: Треба було менше пити: дочка Олі Полякової зізналася, яку хірургічну операцію перенесла.

акторка зі своїм чоловіком Валентином ТомусякомФото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

"Трохи ностальгії... Це ми біля дверей свого будинку, який придбали за три тижні до повномасштабного вторгнення. Багато років працювали та купили власними силами. А потім продали, бо не тягнули, і багато грошей йшло і досі йде на моє лікування", - написала Катерина.

"Чи шкодуємо ми? Ні! Тому що надто багато страшних спогадів із того часу. Початок війни ми зустріли там і це назавжди у пам'яті. Натомість погіршення мого стану, повне безробіття, бо ніхто серіали не знімав перші два роки взагалі. Беремо з того досвіду тільки те, що приватна садиба – це дуже класно і колись знову обов'язково на нього заробимо. І дружбу з нашими сусідами також ми залишили досі, бо вони круті", - також зауважила вона.

Читайте на тему: MELOVIN розповів, як дізнався про діабет в період зловживання алкоголем.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Як відомо, Тишкевич вже кілька років має хворобу, яку тривалий час не могли діагностувати. Головний симптом, на який страждає акторка, - сильний головний біль. У період повномасштабної війни вона пройшла низку необхідних обстежень та консультувалася з фахівцями різних напрямків, аби знайти ефективний метод лікування та покращити свій стан.

У минулому зірка розповідала, що фахівці встановили ймовірну причину її недуги, яка, за їхніми припущеннями, криється у порушенні біохімії мозку, спричиненому родовою травмою.

Наприкінці 2023-го року зірка серіалів "Жіночий лікар" та "Ніщо не трапляється двічі" потрапила до лікарні через помилку фахівців. Вона опинилася у реанімації із сепсисом. На щастя, з часом стан почав покращуватися і згодом час вона повідомила про виписку із лікарні. Наразі ж зірка українського кіно не опускає рук та продовжує шукати нові методи лікування. Також вона висловлювалася про повернення у кіно та коментувала тему можливого материнства.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві