Лайм

Ахтем Сеітаблаєв розповів про проблеми у стосунках з молодою коханою та натякнув на причину

Знаменитість озвучив подробиці

Ахтем Сеітаблаєв, який у вересні минулого року освідчився своїй коханій, розповів про кризу у стосунках із нею. Так, український режисер та актор зізнався, що переживає непростий період з обраницею Мар'яною Боцвинюк, тому весілля вони поки вирішили відкласти.

Про особисте знаменитість заговорив в рамках програми "Тур зірками". За його словами, раніше вони обговорювали весілля та підготовку до нього, проте наразі ці плани довелося змінити, і, як говорить чоловік, він не знає, як ситуація буде розвиватися далі.

Читайте також: Ніколи не пізно кохати: зірки, які знайшли особисте щастя після 50 років.

Ахтем Сеітаблаєв і Мар'яна БоцвинюкФото: instagram.com/seitablaiev

"Поки що не будемо грати весілля. Ми на початку обговорювали, але зараз ні. Можливо, невдовзі. Ні, офіційно стосунки не оформлювали. Ми переживаємо непростий період. Не знаю, як воно буде далі. Це скоріше пов’язано з тим, що ми двоє дорослих людей і маємо певні переконання й погляди на життя, які далеко не завжди сходяться", - пояснив Сеітаблаєв.

Ахтем не став відповідати, чи продовжує жити разом зі своєю коханою, яка молодша за нього на 20 років. Однак зірка охоче висловився на тему спілкування з дітьми та онучкою.

"Підтримуємо стосунки завдяки мережі і телефонним розмовам. Я часто спілкуюся зі старшою донькою, яка зараз в Бельгії. Емоції від онуки надзвичайні. Не дарма кажуть, що онуки – найулюбленіші діти", - зазначив він.

Читайте на тему: Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження.

Нагадаємо, в минулому Сеітаблаєв мав шлюб з Іванною Дядюрою, з якою був разом протягом 10 років. У 2021 році вони оголосили про розставання, а згодом режисер підтвердив стосунки з Мар'яною Боцвинюк, яка є колишньою співробітницею консульського відділу посольства України у Білорусі.

Від першого шлюбу актор має трьох дітей, і старша донька Назли у січні 2023 року народила первістка, зробивши таким чином свого відомого батька дідусем. Шлюб з Боцвинюк буде для знаменитості третім.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві