Лайм

Був варіант залишитися: Оля Цибульська пригадала пропозиції будувати кар'єру у Росії

Артистка озвучила думки, які виникли у неї в той період

У 2007-му році Оля Цибульська разом з Олександром Бодянським перемогла у "Фабриці зірок-1", після чого мала шанс продовжити кар'єру у Росії. Проте артистка відмовилася від подібних пропозицій, і у коментарі Славі Дьоміну пояснила, чому саме.

Так, в рамках проекту "Муз_Тренд" виконавиця зауважила, що у ті роки мала не одне запрошення, аби податися до країни-агресора та розвивати співочий шлях там. Але вона вже тоді розуміла, що почуває себе там некомфортно, і люди, які там, їй чужі.

Читайте також: Переніс інсульт і переїхав до Чернігова: куди зник харизматичний ведучий з "Миколиної погоди".

Фото: instagram.com/cybulskaya

"Так, запрошень було багато. Після перемоги на "Фабриці зірок" ми були в Москві — представляли Україну на конкурсі. Нас відправили від каналу. після того був шанс залишитися в Росії і робити там кар'єру. Але після конкурсі я сказала, що хочу додому. Там чужі люди, мені було некомфортно, воно все не моє. Ми ніякі не братські народи, ми дуже різні. Я повернулась і більше туди не їздила", - пояснила Цибульська.

Після завершення першої "Фабрики зірок" дует "Опасные связи", до складу якого входили Оля Цибульська і росіянин Олександр Бодянський, проіснував ще два роки. За цей час виконавці представили нашу країну на кількох міжнародних пісенних заходах, записали три композиції та зняли кліп на пісню. Один із подібних музичних конкурсів проходив у Москві, де знаменита українка і отримала запрошення продовжувати розвиток кар'єри російському шоу-бізнесі.

Читайте на тему: Міняла підгузки літнім людям: як війна змінила життя зірки українських серіалів Таїсії Щурук.

Переможці 1 сезону української "Фабрики зірок" дует "Опасные связи"Фото: instagram.com/cybulskaya

Окрім того, Цибульська у минулому мала романтичні стосунки з Олександром, які протривали близько року. Через якийсь час після розставання Оля зізналася, що розрив стався з ініціативи Бодянського. Він залишив записку зі словами: "Вибач, я більше так не можу", і після цього повернувся назад до РФ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві