Лайм

Представниця Польщі на "Євробаченні-2024" зворушливо підтримала Україну: відео

Слухачі відреагували на цей жест оплесками

Представниця Польщі на "Євробаченні-2024" Luna, яку звинувачували у нечесній перемозі у відборі, зворушливо підтримала нашу країну. Артистка присвятила українцям пісню та наголосила, що "її серце б’ється разом з Україною".

Це сталося під час одного із концертів виконавиці. Відео цього яскравого моменту публікує Telegram-канал "Дім Євробачення". Потужний жест підтримки присутні в залі зустріли бурхливими оваціями.

Читайте також: Закликали світ підтримати Україну: Гіларі Свенк та Алісса Мілано стали амбасадорами United24.

Фото: instagram.com/musicofluna

"Те, що відбувається в Україні, відбувається поруч з нами. І тому зараз моє серце дуже сильно бʼється разом з Україною та моїми друзями звідти. Я хотіла би присвятити цю пісню їм", – сказала зі сцени співачка.

Так, можна побачити, що Luna продемонструвала чуттєве виконання своєї композиції. Синьо-жовті софіти залили сцену своїм світлом. В англомовному треку звучать наступні рядки: "І мені ніколи не було так холодно. Місяць світить так яскраво, і таємниці живі. Тіні і шепіт кличуть нас".

Олександра Вільгомас (справжнє ім’я 24-річної дівчини) представляла Польщу на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2024 з піснею The Tower. Їй не вдалося потрапити у фінал, адже співачка вибула в одному з півфіналів. Попри це, вона підтримала інших конкурсантів та закликала до миру за межами музичної арени в Мальме. Під час спілкування з українськими журналістами польська виконавиця вимовила: "Слава Україні".

Читайте на тему: Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців.

Розвиток свого музичного шляху дівчина розпочала з 2018 року: тоді вона налагодила співпрацю з лейблом Kayax в рамках проекту "My Name Is New" та записала свою дебютну пісню під назвою "Na wzgórzach niepokoju" (укр. На пагорбах тривоги). У червні того ж року артистка випустила сингл "Zastyga" (укр. Замерзає). Через місяць Олександра виступала на фестивалі "Naturalnie Mazury", а у серпні 2019 року - на "Pol'n'Rock".

Окрім музики, також займається акторством - грала роль краків'янки у виставі "Чудо, або Краков'яки та горяни". Також Luna є амбасадоркою ініціативи Equal Spotify та представницею Польщі в цій ініціативі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також