Лайм

Нічого не знаєте: Тетяна Кравченко знову висловилася про колег з серіалу "Свати", які засудили війну

Жінка здивувала порцією чергових заяв

Тетяна Кравченко, яка відома проросійськими поглядами, висловилася про колег з серіалу "Свати". Зокрема, вона згадала свою серіальну онуку Анну Кошмал (грала роль Жені Ковальової) та прокоментувала позицію Олександра Феклістова, який висловив слова підтримки українцям.

Цю тему акторка, яка є уродженкою Донбасу, детально прокоментувала в інтерв'ю російським ЗМІ. Так, говорячи про Кошмал, жінка видала, що та виявилася невдячною та не пам'ятає доброти, яку до неї виявляли колеги зі знаменитого серіалу.

Читайте також: Хочу, щоб вони бачили та пам'ятали: Анна Кошмал пояснила, чому не видаляє фото із колегами з РФ.

Тетяна Кравченко і Анна КошмалФото: instagram.com/smorkovkina

"Кошмал ця... Ну, Кошмал я розумію... Як її Федя Добронравов, коли в Москві знімали, рятував у лікарні, коли вона отруїлася. І раптом... Напевно, завдання там таке, я не знаю... Могла б сказати, що не буде нічого говорити. Вона так гнівно, що я навіть не впізнала її, коли мені показали відео. Вона, головне, щиро так, з такою ненавистю про нас, ніби ми з Федькою її вороги", - каже путіністка.

Що ж стосується російського актора Феклістова, який засудив агресію Росії проти України, то Кравченко дивується його позиції. За її словами, актори насправді нічого не розуміють у політиці, тому їм варто було б мовчати.

"Феклістов мене здивував. Ніхто ж із цих акторів у політиці нічого не розуміє, чому вони лізуть? Феклістова показують, що каже: "Мені соромно". Ви ж нічого не знаєте", - заявила акторка.

Читайте на тему: Молиться за повернення "Сватів": актор-путініст Добронравов здивував заявою про серіал.

актори серіалу "Свати"Фото: instagram.com/smorkovkina

Кравченко давно відома своїми пропагандистськими поглядами. Вона підтримала війну на сході нашої країни та анексію Криму, а після початку великої російсько-української війни вчергове висловила слова підтримки кремлівському диктатору. Більше того, Кравченко не соромиться відкрито критикувати Зеленського та видавати маячню про "фашизм" в Україні.

Також жінка не залишила без своєї уваги Захід, який, за її словами, "хоче панувати над усім світом".

Тетяні Кравченко, яка у серіалі "Свати" зіграла роль Валюхи, з 2015 року заборонений в'їзд на територію України на тлі її підтримки окупації Криму та Донбасу. Будувати кар'єру у Москві вона подалася ще у 1971 році, вступивши там до театрального інституту. Своє дитинство та юність знаменитість провела в українському місто Сталіно, Донецьк.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Буде що сказати в суді: адвокат Тімберлейка прокоментував арешт співака через "п'яне" водіння

Адвокат Джастіна Тімберлейка заявив, що має намір рішуче захищати співака в суді, якого звинувачують у водінні у нетверезому стані

Олександр Терен відповів, чи може на "Холостяку" закохатися у жінку з дитиною

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр Терен Будько розповів, чи готовий будувати стосунки з жінкою з дитиною

Війна на виживання українців: лідер гурту "Фіолет" пояснив, чому пішов на фронт на третій рік вторгнення

Український музикант, письменник та лідер рок-гурту Фіолет Сергій Мартинюк зізнався, через що вирішив піти на фронт лише у 2024 році